aboutmisen.blogg.se

Loco Tisdag

Kategori: Allmänt

Men heeeeej Alla, ja jag vet är sjukt dålig på detta, men jag har andra saker för mig som typ jobba, sova, träffa nya människor, så ja Sverige ni är inte mitt förstahands val.
Men jag tänkte berätta lite om min utekväll i Tisdags. Hahah kan ni tänka er att gå ut en Tisdag, heeelt sjukt. Det hel började med att jag träffade Tone på Fika mellan W58 & E58th street, himla mysigt dock fick vi vänta på våra kanelbullar men efter tag så fick vi dem. Vi pratade skrattade & lärde känna varandra. Vi båda kom fram till att vi tycker om att få ut, så det var bara att gå på jakt efter ett par nya högklackade skor. Efter mycket letande hittade jag ett par haha, fy fan va svårt det var att gå i dem, men jag överlevde. I vilket fall som helst jag bor i NY & så man gå inte ur förens 12 halv 1 typ så klockan 10 tog jag metron ner till Tone, som bor långt ner haha, vi snackade kollade in hennes utsikt fy fan vad nice, att bo på 25 våning där skulle jag väl inte tacka nej till.  En sak är säker aldrig mer four loco, det är typ Cider med 12% alkohol i, no no no!! hahaha. Efter att ha sprungit runt nere i tunnebannan pga att tågen inte går som dem ska var vi äntligen framme på  Avenue, jävligt kul hade vi, gratis inträde, grattis dricka (höll mig till champagne) inte nog med det dem serverades pizza med haha, asså det var nog ta mig fan den godaste pizzan jag någonsin ätit!.. Grejen är att Avenue sitter ihop med en pizzeria & vad jag fick reda på i  går är att när kändisar hänger på Avenue går dem sedan över till Pizzan för att käka, ibland bjuder dem hela stället på pizza & dricksar rätt duktigt.. Nä nu har jag inte tid för mer skrivande måste laga lite frulle & sedan åka till jobbet... 
 
 
 
 
 
 
 

Positiv

Kategori: Allmänt

Äntligen känns det som om att livet här borta börja ordna sig, alla trådar börja lossna från den stora bollen, allt börjar falla på plats! Efter att ha träffats Samantha i går & sugit åt mig alla hennes jävla energi så är jag på topp. Säger det igen hon är en så härlig människa & varje gång vi pratar/sms så känner jag att detta kommer bli så jävla bra. Samantha vi kommer fixa detta,hör du det det kommer bli så jävla bra!!!..Wiihoo!
 
Inte nog med det imorgon ska jag få träffa yttligare en svensk tjej, Tone, blev så himmla glad att jag börjar träffa lite folk här borta, lite svenskar litre amerikanare, åh det ska bli så kul imorgon, jag känner på mig att det kommer bli det här. Känn också skönt att tjejen jag ska träffa imorgon inte har varit här så länge, lite längre än mig dock men ändå, en fika på stan & lära känna varandra. Jag visste att 2013 skulle bli ett år med massa förändringar, eller ja Sandra på jobbet sa det i alla fall. Ibland är hon klok den där Sandra fogård ;) hihi
 
Nä dags för mig att leta lägenhet...
 
 

Måndag

Kategori: Allmänt

jag förstår inte att man kan vara så trött, jag hade lätt kunnat sova länge idag, men oh nej klockan ringde vid 10 jag var uppe 40 minuter senare...Vad är det för fel på mig? well well jobbar idag sen är jag ledig imorgon, sen jobbar jag fram till lördag ledig söndag, dock är det nattpass hela veckan igen, men hellre det än att gå upp vid 4 på morgonen.. Nä dags att börja gå sakta men säkert mot metron...
 
 

I´m gonna have my own Samantha

Kategori: Allmänt

Jag ska strax göra lite multitasking, men först måste jag berätta om min kväll..
Det började med att jag i gårkväll kände nä va fan if you snooze you lose! Så jag svarade på en tjej som villa ha en roomie & dela lägenhet med! Jag tänkte why not, vad har jag att förlora? Jag kan säga er att jag förlorade inte ett smack, OMG vilken tjej fy fan vilken energi, öppen härlig helt underbar tjej!!! Så gott folk i kväll hittade jag mina roomie som jag ska dela lägenhet med. Alltså vi har träffats i lite mer i en timme & bestämde oss att vi kör på detta.. Jag känner att detta kommer bli så sjukt bra, två sjukt härliga tjejer i en mysig lägenhet i NY. Ja asså vi har inte hittat någon ännu men vi ska leta på som bara den & när vi vääl har hittat vår lya så kommer vi sitta där på golvet i mitten av vardagsrummet äta pizza & dricka vin.. Japp vi har redan bestämt det..
 
Jag kommer ha min egna Samantha, slå det tjejer. Can´t wait.
 

Vänt på allt

Kategori: Allmänt

Klockan är snart halv två på natten här, jag har totalt vänt på dygnet så imorgon ringer klockan redan vid 10! Att jobba sena kvällar ha sina nackdelar... Dock har det varit väldigt skönt att få sova ut i dag & jag har inte gjort någon större nytta med denna dag utan har bara strosat runt nere i Soho! Om jag shoppade något? nja jag köpte två lås till mitt pandora armband, allt jag vill ha är ju bara dyrt & här borta har jag verkligen lärt mig att bara köpa det jag vill ha, dock lägger jag mest pengar på kakor, haha..
 
Ikvällen har jag spenderar hemma med att bara slappa, måste fan snart gå ut & svänga på höfterna känner jag men det kommer väl snart. Ikväll är också en kväll då jag känner att jag vill stanna här borta längre, men jag vet inte. Jag vet ingenting längre om jag ska vara ärlig, vad jag tycker vad jag känner. Ja jag vet v´äl varken ut eller in. Fast meningen med denna resan var ju att jag skulle kunna komma på det & så jag har ju tid på mig att tänka ut saker & ting.
 
 

Godis är gott

Kategori: Allmänt

Ja idag har det inte blivit många knop gjorda! tåg metron ner till SOHO, hann bara gå rut lite för det jag egentligen åkte ner dit för, var att köpa SVENSK GODIS!! Jag kan meddela att påsen är slut typ nu.. Men lite shopping gjorde jag idag i from av hudvårdsprodukter, för 500:- WHAT THE FUCK! men helt ärligt produkterna håller i upp till ett år & det är mycket för pengarna vill jag lova så det är nog värt pengarna! Eftersom jag hade en en tid att hålla idag så har det blivit en lugn dag, inte allt för mycket springande runt i NY! Men på lördag ska jag utforska NY mer & ta massa bilder så ni blir lite glad.  Ja ni kanske vill veta vad det var för tid jag var tvungen att passa? jo jag skulle nämligen kolla på ett rum i Harlem, jag måste säga jag är lite skeptisk till det området, men fy helvete vilken mysig lägenhet! högt i tak, trägolv vita dörrar, franska dörrar!! behöver jag fortsätta? nej skulle inte tro det.´. Jag blev kär, hoppas bara att tjejerna vill träffa mig igen & att dem vill att jag ska bo där!
 
Nä nu ska jag fortsätta att lata mig...
 
 
 
Jag vill ha ett tycke om dessa byxor, visst är det Misen?
 
Så jävla fin gata <3

Mindre bra

Kategori: Allmänt

Idag är en sådan dag då jag känner att jag bara vill ge upp, lägga mig på marken & bara gråta, packa mina väskor åka hem & gömma mig hos mamma.. Jag jobbar på ett jobb jag inte trivs med, jag utvecklas inte, jag lär mig inget nytt, vet det är ett jobb för stunden , men hur länge varar den stunden! Jag vill ha något nytt, något annat ett jobb jag känner att jag verkligen vill gå till ett jobb som ger mig utveckling, utmaning & allt där till!
Men idag är en dag då jag känner att jag aldrig kommer få det, att jag har misslyckat totalt! Jag vill inte känna den känslan, jag vill inte vara den tjejen längre som må då pass jävla dåligt för att hon känns köndqn av att hon misslyckas hela tiden..

Lagom

Kategori: Allmänt

Nästa gång en kille frågar mig om jag har en pojkvänn så ska jag säga att jag är lesbisk & att jag inte tycker om killar på det sättet! Jag vet inte vad felet är på killar från mer "exotiska" länder, det är lixom lite för mycket, dem dränker mig komplimanger, jag menar det räcker jag vet jag har fina ögon, & allt annat där till. Jag gillar LAGOM, lagom är bra, lagom är lagom, inte för mycket & inte för lite hur svårt ska det vara? Jag vet att killar från tex Europa/sydamerika är mer passionerade än vad Svenska killar är & det är okej, men för mig blir det för mycket ibland. Det är inget fel i att ge oss tjejer komplimanger, men inte för mycket det blir jobbigt. Speciellt för mig då jag faktiskt inte är van vid att få det så ofta, men för mig börjar det bli lite för mycket.
 
Trots att Svenska killar är typ sämst på det mesta när det gäller tjejer (inte alla) så saknar jag dem svenska killarna...

Jag har fått nog.

Kategori: Allmänt

Ska strax gå upp & laga lite pannkakor som ska bli dagens matlåda. Men först vill jag bara dela med mig om en sak.
 
Idag är en dag då jag är glad för att jag flyttade till Usa, till ett annat land. Till något nytt för jag har på något sett lärt mig vissa saker, vilka mina vänner är & inte är. Jag menar varför är det alltid jag som ska anstränga mig? varför är det alltid jag som ska höra av mig? bara för att jag inte gör det så tar jag avstånd? nää men jag kanske bara är jävligt trött på att det alltid ska vara JAG?.. Hur svårt är det att själv ta upp telefonen, knappa in ett nummer eller slänga iväg ett sms? det tar för fan inte mer än 1 minut. Seriöst människor? Jag vet inte vilket jag blir arg, ledsen, besviken? Jag blir nog mest ledsen, riktigt ledsen, för det betyder att på nogot sätt att ni tycker att allt ska ligga hos mig & att jag ska krusa för er, jag tänker inte göra det mer. Vill ni något så får NI höra av er, vännskap går på två håll inte bara ett. Så ge aldrig mig mer skit för att jag inte hör av mig, jag har gjort det tillräckligt. 
 
Så ja, jag har fått nog, det räcker för min del nu.

En stor saknad

Kategori: Allmänt

Okej, jag ska strax bege mig til jobbet eller ja om 30 min måste jag gå. Men idag är en sådan dag då jag bara vill hem igen hem & speciellt krama mina fina tjejer Linda & Malin, det är en såndär dag då jag känner att fy bubblan vad jag skanar dem. Det är verkligen sant om att man märker vad/vilka man skanar när man inte är i närheten av dem. Jag saknar er mina finisar..

Tisdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon eller det är ju eftermiddag hemma i Sverige men jag är ju inte där. Jag har väl varit uppe i en timme & hunnit duscha & skypat med min fina tjej Malin, hihi...
Oh well i går var min förta jobbdag till midnatt & det var inte så farligt som jag trodde det skulle vara, vi blev dock färdiga 15 min tidigare men ändå. Vi hade också riktigt kul hahhah vilka kollegor jag har, jag kommer leva så länge pga alla skratt. Att jag hade så kul i går gjorde att jag kände att jag skulle kunna tänka mig att stanna längre här borta. Vet att det finna vissa där hemma som inte skulle tycka om det men so? det är ju mitt liv & jag får ju göra vad jag vill med det.
 
Nä nu måste jag hitta ett ställe & tvätta för första gången här borta haha..

på begäran.

Kategori: Allmänt

Jag har fått höra att jag tydligen måste fortsätta att blogga då tydlien många är inne & kikar, vilket jag tycker är trevligt. Så på Sarahs bergäran så kommer här ett blogginlägg innan jag måste göra mig i ordning äta frukost, eller visst fan måste typ äta mat, jobbar ju 15-24 idag, buhu! Men helt ärligt hellre det än att jobba 6-15 för då måste jag gå upp kl 4 på morgonen & ni som verkligen känner mig (inte så många) så vet ni att jag är ingen morgonpigg människa.  Ja som sagt idag kommer det inte hända så mycket mer än jobb. Men visst jobbet blir väl bättre, det är ju dock inte så utvecklnade men det är ett jobb tills jag hittar nåot bättre men jag tror dock att om jag frågar snällt kan jag blir förflyttad till att jobba i butk. Grejen är att jag har märkt att man tjänar bättre i europeiska butiker än i dem amerikanska butikerna. I vilket fall som helst som jag sa så börjar jobbet bli bättre, arbetskollergerna är trevliga i alla fall killarna , känner att tjejerna inte är så förtjusta i oss nya, men äh deras problem inte mitt.
 
Nä dags att hoppa ur min snygga PJ & klä på mig något annat i klädväg.
Ha en bra dag mina fina.
 
 
 

In love whit shoes

Kategori: Allmänt

Egentligen skulle jag inte skriva en massa utan visa er lite skor. Jag är nämligen på jackt efter ett par schyssta skor till min klänning som jaag köpte förra veckan & som jag inte har visat för er. Tråkig som jag är så är alla svarta, haha men vissa ha lite detaljer..
 
 
Först ut är ett par skor från Aldo, känns som om dessa kommer passa bäst till klänningen.
140 Dollar
 
Nästa ut är Steve Madden,, älskar den lilla detaljen fram till. Riktigt snygga både till klänningen & byxor
90 Dollar
 
Nästa ut är Zara, en jövligt udda sko men sjukt snygg, Kan klä upp mycket, men frågan är om dem passar till klänningen.
100 dollar
 
Ännu en från Zara. En enkel sko men detaljen på klacken gör rött mycket men passar nog mest till ett par schyssta byxor.
 
Den sista skon som får prägla bloggen är också även denna från Zara, Också en väldigt enkel & stilren sko som passar till det mesta.
 
Men samtidigt att köpa ett par skor från Zara innan jag får mitt personalkort är rätt korkat. Så snälla människor vad säger ni? vilken sko skulle ni vilja prägla era fötter?
 
XoXo

vad händer?

Kategori: Allmänt

Hej mina vänner!
Vet ni vad jag har gjort idag, ja förutom att jobba, jag tackade nej till att gå ut i NY, vad är det för fel på mig? men jag ska jobba imorgon 11-8 vssst hade jag inte haft 1 h 30 min till jobber hade jag lätt gått ut ikväll men nej tack vare att dem håller på att bygga en massa i tunnelbanan så måste jag ta en CP omväg hur kul är det? Inte nog med detta men jag har fått mitt schema för två veckor framåt tydligen så dem vill ha det här, ja ja i vilket fall som helst så kommer ni inte få ut så mycket av mig dessa två veckor då jag ska jobba 15-24 (5 dagar i veckan) ja ni ser ju, plus att om vi inte är färdiga vid 24 så kommer vi få jobba tills vi blir det. Hej inget liv..
Åh jag börjar jag ångra mig att jag inte gick ut ikväll. Så ja för er som undrar så har jag fått en vän eller typ två, två vänner. Glad tjej. Men om vi återgår till att jag tackade nej till att gå ut? seriöst vad händer. Om vi ska vara seriösa så kommer det ju fler dagar plus att jag har väl kanske inte ekonomi till det just nu. Men nrj New York så lätt kommer du inte undan, en vackerkväll kommer jag gå med längst med dina gator i ett par högklackade skor & låta killarnas smiker skölja sig över en.

New york du ger mig skoskav, men jag älskar dig ändå.. Tror jag

Kategori: Allmänt

Kanska dags att uppdatera lite här, vet att jag varit dålig på det men jag hat jobbat hela veckan förutom
idag då jag har sprungit runt i New York för att hitta saker! Så det har blivit att äta middag på Vapiano i Soho sökt 3 jobb haha ja så mycket mer hann jag inte då jag strosade runt i olika butiker & nej jag köpte inget (duktig tjej) Men jag stod faktiskt i kassakön inne på H&M på W34th street för att köpa en jacka, men jag gick ur kön & hängde tillbaka jackan. Varför ni kanske undrar? jo för jag känner att jag redan har 3 jackor & kanske inte precis behöver en till svart sådan, fast snygg var den. Helle behöver jag en till jacka? eller en kappa ska jag säga, den är lååång! Helle säg säg säg behöver jag den? Jag behöver även 2-3 par nya skor, typ ett par snygga boots, ett par nya svarta enkla skor & ett par högklackade men har väl kanske inte riktigt råd just nu. Det är mcyket jag beöver behöver massa ansiktskrämer också, & sånt tycker jag ändå är kul att köpa men jag vill hitta något som inte är för dyrt, men samtidigt är bra & inte har för mycket alkohol i sig, någon som har nått bra?Inte nog med det hittade en massa annat smått & gott, typ ett par nike air skor, massa andra skor.. Nä GUD hur ska detta sluta?
 
Helvete upptäckte nyss att kappan från H&M inte fanns på hemsidan kanske får bli att jag köper hem den då, för den vara snygg. Helle HJÄÄÄLP!
 
Det bästa med hela dagen är att jag fick många fina komplimanger för min kosym jag hade på mig idag, speciellt inne på Ralph Lauren, alla var väldigt trevliga & hjälpsamma. Jag kan säga att dem butikerna jag var inne i idag så hade Chanel & Ralp Lauren den trevligaste personalen.
 
 
Här är jackan, tänkte skicka en fulbild till dig Helle, men hoppade det för du sov säkert. Det är också meningen att den ska vara öppen. 
 
Här är kappan.
 
 

Inget märkvärdigt

Kategori: Allmänt

Hej mina godingar hur mår ni? Jag har det bra & lever men vet inte hur länge till råkade bränna 1350kr på en klänning idag men den var ju fin. Aja på måndag börjar jag jobba på Zara, samtidigt som det känns jävligt bra så är jag sjukt nervös då man har hört lite mindre bra saker om detta företag men får göra som Helle sa bita ihop. Jag kommer ändå behöva leta mer jobb eftersom man verkligen inte klarar sig på halvtid här borta! Skulle ha skickat iväg mitt CV ikväll till butiken där jag köpte min klänning men jag har varit tvungen att rensa hela datorn så får göra det imorgon. Istället ger jag er lite bilder från NY.





Denna passar mig prefa då jag är awesome!!

New York

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen en lugn stund att skriva. Som dem flesta redan vet så bort jag nu i the Big apple, New York. Fött tillfället borg jag väldigt långt upp på manhattan, om man ens räknar detta område som upper manhattan? Jag vet inte men i vilket fall som helst. Området är väldigt vad ska man säga? det bor många spansktaladnde människor hä, jag är lite besviken på mig själv att jag inte kan mer spanska än vad jag kan & då är det väldigt får ord jag kan. Men om vi ska komma till det "roliga" jag har även lyckast få ett jobb, ett lager jobb på Zara dock är det bara halvtid vilket innebär att jag måste ha ett till jobb, men det löser sig nog. Jag bor ju trots allt i New York.
 
Det enda negativa med denna stora stad är att jag får skoskav =/  vet inte hur många blåsor jag fått av att gå, det är illa så jag tror jag får vila mina små fötter idag så jag håller mig hemma i mitt lilla gangster område, haha..
 
Nä dags att kolla llite seriere 
 
 

Snart går flyttlasset

Kategori: Allmänt

Ja jag vet jag har varit otroligt dålig på att uppdatera men jag har inte haft så mycket att berätta om. Jag har arit fast i skogen (ska aldrig bo på landet). När jag väl har tagit mig i kragen & varit ute på mina power walks så har jag stött på alla olika små konstiga kryp, små saker som kryper, ålar & hoppar, usch fy fan längtar till den stora staden. Om några timmar flyttar jag till NY, i morgon vid denna tiden sitter jag i min nya säng i NY, kan knappt fatta det, Nu är det bara ett jobb som ska fixas. Jag ska göra allt för att få ett jobb på H&M för där kan man tjäna pengar vill jag lova, är väl för att det är svenskt.Åh nej nu får jag hemlängtan igen :( Jag fattar inte hur kan jag ha hemlängtan? jag är inte sån, längtar aldrig hem? Skärpning för fan.
 
Gl