aboutmisen.blogg.se

Strawberries and so much love

Kategori: Allmänt

Här sitter jag slut som bara den, håller seriöst på att somna så trött jag är denna helgen är min lediga helg min sista på typ ett år, nä nu tog jag väl kanske i men nästan i alla fall.  Men jag ska bara njuta av min lediga helg, imorgon ska jag hänga med Fillan & hennes gubbe på en yacht, kan ju inte klaga? Men ikväll njuter jag bra, har ätit jordgubbar & myst i mina nya sköna byxor..
 
Jag vet att jag sagt det innan men jag säger det igen. jag ÄLSKAR mitt jobba, jag är så glad att jag fått denna uinderbara arbetsplats med underbara människor & chefer det är som att jag måste nypa mig i armen varje gång jag tänker på det. Jag kan bara inte vänta på att butiken på 6 våningar ska öppna, så spännande en av dem största H&M butikerna i världen jippie..
 
Nä dags att skutta i säng om jag ska orka med morgondagen, men först lite bilder från senaste tiden.
 
 
 
 
One of the most amazing people I meet in life<3 i LOVE YOU
 
Kids department manager (I´m just saying) 
 
Mariiiia :D
 
Yeah I´ll let her think she´s an angel
 
I´m Proud.
 
 
<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
XoXO
 
 
 
 

No Champagne for me this week

Kategori: Allmänt

Nu är jag äntligen nyduschad efter en dag i Central Park med Linda. Japp första gången jag var i Central park & jag har bott här sen oktober hahah oh well. Efter att vu var färdigsolade så begav vi oss hem till henne för att kolla Usa matchen, & tänkte ja men vi kan ju kolla andra halvleken  på ngn pub för vi båda behöbvde ladda våra mobiler. Ja vi är mobilnördar båda två.. Men vi upptäckte rätt fort att det var rätt packat på alla pubbar vi besökte. Så det blev att ta en burgare & milkshake på shacke shak för min del! Efter detta skildes vi åt & det var dags för mig att ta mig igenom Central Park för att ta ig till west side för att komma hem. Promenaden genom parken fick mig att inse att nää det blir ingen chanpagne för min del denna veckan vilket gör lite ont i mitt hjärta! men får väl vila levern lite haha..
 
Nä nu ska jag & mmin fräkninga näsa hitta på något annat
 
 
 
XoXo

Why eat when you can have champagne?

Kategori: Allmänt

Jaa som ni nog förstår så var denna damen ute & viftade på höfterna igen, men kom igen singel i NYC? vad gör man lixom inte? jag älskar det. Varför ska jag sitta hemma & ruttna nej nej bor i staden full av möjligheter. Jag är så glad att jag befinner mig här, så glad att jag har träffat så många fina människor, att jag har får chansen att leva mitt liv, att få leva i nuet & känna att jag inte kommer sitta där hemma i Sverige när jag är 40 år & tänka varför gjorde jag inget med mitt liv, viket jag lovar rätt många kommer göra. Men så är det ju man inser ju oftast saker när det är för sent om vissa ens har den kapacitet att någonsin inse saker (tror inte det).
 
Hur som helst stod på mina två ben, drack champange, drinkar & tror jag såg en kändis men inte helt säker man kan ju se i syne i bland när man druckit mycket saft.
 
Idag har jag dock legat i solen & stekt mig lite & hej & hå lyckades bränna ryggen, glömde köpa solkräm, jaja senare problem & strax åka till Ikea & äta Köttbullar med mormor Malin & Lena 50 år! såå kul..
 
Något som är mindre kul & om gör mig en gnutta ledsen är att jag inte ligger på en strand på Grekland, & glassar. Grekland är ju lite som mitt andrahem & jag saknar det lite, maten atmosvären, människorna & alla söta små katter... Ja jag är en kattmänniska. Men jag är ju trots allt i USA & kan inte klaga..
 
Dags att skutta upp nu & klä på sig lite.
 
 
 
 
XoXo
 

A confession

Kategori: Allmänt

Sitter här hemma en regning fredag & lyssnar på riktigt gammal musik, ni vet musik från högstadiet, haha vilka tider det är 9 årsen jag slutade 9an & i dag slutade min finaste unge Nico 9:an. vart tar tiden vägen?.. hur som helst, jag ska väl berätta en sak men tror dem flesta redan nar listat ut att jag kommer inte komma hem till hösten utan kommer förlänga min vistelse i USA yttligare ett år då jag känner att jag inte vill hem ännu & inite ha så mycket att komma hem till. Ta mig inte fel jag skanar mina pojkar & mina små skitungar men inte så mycket mer.. Jag har helt enkelt för kul här borta & istället för att jag ska babbla en massa om hur mycket jag festar så tänkte jag ger er lite bilder.
 
 
 
 
Ett födelsedagsbarn.
 
Lycklig tjej :D
 
 
Törstig tjej.
 
 Tur att en av oss är normal i alla fall!
 
Heeeeeeeej
 
PUSS
 
 
Så här kan det se ut ibaland när man kommer hem efter en kväll på klubbarna i NYC. Ops!
 
HEHE!!
 
Let us take a selfie.
 
" Nej jag vill inte"
 
"okej jag kan väl le"
 
" My lipgloss is popp´n"
 
" Nej nu räcker det, dags att ta en eller rvå eller fler drinkar"
 
XoXo
 

A confession

Kategori: Allmänt

Sitter här hemma en regnig fredag & lyssnar på riktigt gammal musik, ni vet musik från högstadiet, haha vilka tider. Det är 9 årsen jag slutade 9an & i dag slutade min finaste unge Nico 9:an. vart tar tiden vägen?.. hur som helst, jag ska väl berätta en sak men tror dem flesta redan nar listat ut att jag kommer inte komma hem till hösten utan kommer förlänga min vistelse i USA yttligare ett år då jag känner att jag inte vill hem ännu & inite ha så mycket att komma hem till. Ta mig inte fel jag skanar mina pojkar & mina små skitungar men inte så mycket mer.. Jag har helt enkelt för kul här borta & istället för att jag ska babbla en massa om hur mycket jag festar så tänkte jag ger er lite bilder.
 
 
 
 
Ett födelsedagsbarn.
 
Lycklig tjej :D
 
 
Törstig tjej.
 
 Tur att en av oss är normal i alla fall!
 
Heeeeeeeej
 
PUSS
 
 
Så här kan det se ut ibaland när man kommer hem efter en kväll på klubbarna i NYC. Ops!
 
HEHE!!
 
Let us take a selfie.
 
" Nej jag vill inte"
 
"okej jag kan väl le"
 
" My lipgloss is popp´n"
 
" Nej nu räcker det, dags att ta en eller rvå eller fler drinkar"
 
XoXo
 

Kallelse

Kategori: Allmänt

Här sitter jag i ett varmt NYC, jag svettas så jag håller på att dö, & ja jag ha tagit en dusch men det hälper inte. Hur som helst jag ska inte sitta här & skriva om NYC ikväll, utan en helt annan sak som trillande ner i min mejl idag. För ett tag sen satt jag & försöktefå i hop ett brev, ett personligt brev till en utbildning jag ville gå till hösten, det var ca 300 sökande, 64 som får komma på intervju & 32 som blir antagna. Jag är en av dem 64 som har blivit kallad till intervju, asså jag är i chock... Jag trodde jag enbs skulle få en kallelse till en intervju där då jag vet ur svårtt det är att komma in, dem har lixom nekat så många men vill att lilla jag ska komma på intervju jisses.. 
 
Nu ska jag ju bara bestämma mig för hur jag ska göra. Men jag tro redan jag vet.
 
Nu ska jag fortsätta svettas..