aboutmisen.blogg.se

Så bra men så jävla dåligt

Kategori: Allmänt

Jag sitter här. jag vill lätta på mitt hjärta, det kommer bli jobbigt känner jag då jag känner att jag nog brister snart. Nej jag lyckas att hålla mig. Att se dig ger mig en blandad känsla av hat & kärlek. Jag vill inget annat än att du ska förstå att du är den enda personen som fått mig att må så dåligt som jag gjort. Jag vill att du ska fatta att det du gjorde var inte rätt & det sårade mig så otroligt mycket, jag gick fan sönder i tusen bitar. Men samtidigt fanns det stunder då du fick mig att må så jävla bra, duc fick mig att skratta, att känna att någon tyckte om mig. Fast det är nog fler gånger du har fått mig att känna mig så otroligt värdelös, så jävla meningslös... Jag har haft mina chanser då jag har kunnat tala om för dig hur du fick mig att känna & att du faktiskt har sumpat din chans, men jag har backat för att jag känner att det är så länge sen nu & att det inte har passat sig. Jag förstår inte varför jaf tänkt så, men samtidigt så har jag inte velat göra en så stor grej av det då jag hatar att tjafsa. Istället har jag svalt min stolthet & bara varit tyst.
 Jag vet inte vad det är med dig som gör att jag är som jag är, det är sjukt jobbigt. Det finns stunder då jag tänker, nä vad fan tänkte jag med. Men när du ler som bara du gör så ler jag, jag blir glad.
 
Ja det är väl såhär jag känner & nej mina vänner det är inget jag vill prata om för jag vill inte höra att jag är så dum som bryr mig. Jag vill inte heller höra något om honom heller för det är jobbigt, tro mig det hjälper inte mig ett dugg...

Suris

Kategori: Allmänt

Idag känner jag mig väldigt sur,vilket är mycket tråkigt men jag är typ bara trött på allt & alla idag.. Jag orkar inte med folks gnällande & klagande, deras jävla tyckande, ett tyckande som vore att det dom tycker är rätt & det finns inget annat. Snälla människor jag har ett eget liv med egna problem, så kom inte till mig med dina egna, jag måste börja se till mig själv nu, dock borde jag ha gjort det för länge sen, alla andra gör ju det.
 
Ja jag vet vad ni tänker, har hon inte fått ligga på länge? nej det har jag inte heller så ja jag vet jag borde ligga skulle behöva det. Den stora frågan är VEM? kan någon ge mig ett potentiellt ligg, han måste vara vältränad, brunhårig, gärna lite äldre, & en jävla hingst i sängen... Nuff said.
 
Ligga löser väl ändå det mesta?

Smäll på käften...

Kategori: Allmänt

Asså helt seriöst? jag blir rent ut av precis galen på det kvinnliga könet. Vissa kvinnor skulle jag bara vilja ruska om ordentligt.
 
Asså snälla sluta bestämma vad din man får ha på sig/köpa.
Det är väl förhelvete han som ska få bestämma vad han vill ha på sig inte du din jävla kärring, Någon jävla måtta får det för helvete vara. jag tro faktiskt han är helt kapabel till att bestämma själv men du låter honom inte. Visst sen kan väl han alltid säga i från, men på något sätt har du hjärntvättat honom. Jag ser väldigt ofta tjejer som betämmer över deras killar spelar ingen roll vilken ålder, det finns där & jag blir lika frustrerad varje gång. Jag vet inte varför, men jag har seriöst lust att ge vissa en ren jävla käftsmäll, så dem fattar attman inte kan bestämma över någon annan på det sättet, det är ju för fan hemskt. Jag skulle aldrig i hela mitt jävla liv låta någon få bestämma över mig på det sättet, aldrig. Antingen skulle jag sätta ner foten riktigt duktigt eller lämna personen i fråga. Visst kanske svårt att göra om man varit tillsammans i 100 år. Fast å andra sidan skulle jag aldrig tillåta det hända i början heller. Så jag säger såhär, om jag någonsin kommer försöka bestämma över min man, skjut mig.
 
Tack & hej nu ska jag sova & för övrigt så har jag haft en bra dag...

Frukostmöte

Kategori:

Nu är jag äntligen påväg till mitt frukostmöte med tjejerna på hotellet, så himla gott ska det bli. Det bästa med hotellfrukost är att man inte behöver äta lunch för ens vid typ 3 halv 4. Idag ska jag ändå jobba till 21:00 ikväll så sen lunch gör ju inte så mycket.

Nä dags att kolla ut genom rutan innan jag blir åksjuk.

Löpning som gick i kras

Kategori: Allmänt

Jaha då satt jag här i min soffa igen & ser ut som ett litet troll eftersom jag inte har orkat platta mitt hår.Jag tänkte vara duktig ikväll & ta ett löp & ja visst gjorde jag det men fan med orkade bara 20 min egentligen mindre då mina benhinnor gör så förbannat ont när jag springer ute. Jag som hade ett bra tempo med men icke. Får väl ta & gå till gymmet resten av veckan. Frågan är om jag imorgon ska ta min lilla runda för jag känner att jag måste röra på mig, dock har jag lovat att jobba til kl 21:00 imorgon men men röra på sig måste man ju. Ska ju iofs hinna med att laga mat, fan med,...
 
Snälla rara Gud kan du göra så min mage slutar göra ont, jag pallar inte mer & inte nog med det jag får vänta 2 veckor till innan jag får komma till doktorn. Fuck my life..
 
 

Sista dagen på veckan.

Kategori: Allmänt

Jaha då var vi här igen, söndag en bakis söndag & satan vad tiden går. Igår blev det en runda på stan med tjejerna, en slags hejdå fest till Anny som om mindre än en månad tar sitt pick & pack & flyttar till London. Hon är så jävla awesome, bara drar lixom.  Jag kan säga att jag var duktig nog att gå hem själv i går eftersom jag jag var en sån jävla mes & intr vågade ragga på typ vad ska vi kalla honom? den manliga guden? ah så får det bli. Ja jag vet vad har jag att förlora, men ni fattar inte jag blir typ helt förstummad. Han har det perfekta skäggstubbet, det perfekta leendet. Han vet om det också så kanske därför jag tar avstånd`hehe känner väl kanske att jag inte riktigt spelar i samma liga? haha.. Så jag gick hem själv, diskade alla glas & så fort jag la huvudet på kudden somnade & sov fram tills att Helle (dumma unge) sms mig vid 6:59, seriöst? I will kill you one day. I vilket fall som helst så gick jag inte upp förens klockan var 8:15 för jag mådde så jävla dåligt,med andra ord jag var bakis. Att jobba bakis är sjukt jobbigt men va fan man lever bara en gång, man kan inte sitta hemma & runta för man kommer bara ångra sig när man blir äldre om man inte gör det man vill. Vad vinner du på att bli gammal i förtid? inte ett jävla piss.
 
Nä nu ska jag nog forsätta med häng i soffan.

The Casbah

Kategori: Allmänt

 
 
 
Ojdå jag har visst varit på stan idag, hittat min nya favorit butik, där jag också lyckades få reda på att dom kommer behöva ny personal, check.. The Casbah finns enast uppe i stockholm (Kista & Bromma) eller ah nu även i Växjö. Äntligen är det någon som vågar sticka ut lite här nere, något nytt, fräsht & modernt både för honom & henne. I´m in love. Kläderna var helt i min smak. Jag tog även en runda inne på scorett & hittade skorna på sista bilden, dom är så fula så jag älskar dom, får bli att köpa hem nu när lönen kommer. Nä nu ska jag sluta skriva för jag ska äta lite mat så min lilla mage sluta skrika.

Varför klaga?

Kategori: Allmänt

Japp alla dessa bullar på tallriken har jag nu ätit up. Himmelskt gott...

mums

Kategori: Allmänt

Så vad har jag gjort hitills? jo jag tog en sväng till gymmrt för att ta ett en sväng på löpbandet, mer än så orkade jag faktist inte, jag har bokat in en tid hos min frisör. Nästa vecka då jävlar ska jag ha fint hår igen. Jag har kollat in den nya butiken som öppnat i stan, så jävla najs, fanns mycket fint som var i min smak faktiskt, mycket nöjd tjej.  Jag har bakat kanelbullar & vet ni vad det bästa är? dom är bara till mig hihi. Jag har också fått hem mitt paket från Nelly innehållandes min nya bikini & en sjal, så än så länge ha jag haft en bra dag.
 
 

Godmorgon världen

Kategori: Allmänt

Jag har äntligen lyckats ta mig över till soffan efter att ha lega & dragit mig i sängen i ca 2 timmar, om det var skönt? nä mest jobbigt då jag knappt orkade röra på kroppen, Ska det verkligen vara så? jag är helt matt & orkeslös, vad ska jag göra? någon som har något bra tips? något måste jag göra för palla inte att vara seg & trött..
 
 

Trött tjej

Kategori: Allmänt

 
 
 
Jag sitter i min Pyjamas & myser i soffan. Jag är äntligen där jag vill vara i min soffa! idag har jag gjort min näst sista 8-18:15 dag, fy fan vad skönt. Skojar inte jag somnade på soffan i lunchrummet idag, snacka om trött. Effter jobbet var det i alla fall dax för mig att få klippa mina toppar, jag är myket nöjd. Jag har ett lent & fint hår dock får jag inte till min gardinlugg, lite synd men men. Nu är det dags för mig att forsätta mitt latande.
 
 

Personligt brev.

Kategori: Allmänt

 
Sitter här & nästan dara mig i håret för att få ihop ett nytt personligtbrev då jag har hittat ett nytt jobb som har fångat mitt intresse. Dock har jag inte kommit långt då jag inte vet vad jag ska skriva, det där är svårt speciellt när det är ett helt nytt jobb som är så sjukt olikt det jag har nu. Dom gör det inte lätt för mig heller då dom inte riktigt skriver vad dom vill ha, vad tusan ska jag utgå ifrån då? Kill me right now or just give me the job. Jag tänkte kolla om mina gammla papper hjälpte mig något men icke ännu, men det var så mysigt att läsa vad mina handledare har skrivit om mig. Det gjorde mig så himla glad & peppad.  Jag bara undrar hur jag ska få ihop det hela...
 
Fan jag måste sova snart, ni vet det är en sådandär jävligt lång dag imorgon =/..
 
Puss & Kram

Ännu en söndag.

Kategori: Allmänt

Jaha då var det söndag igen, en regning sådan, men det gör faktiskt inte så mycket, då jag i går hade en underbar dag men fina Helle & som sedan avslutades på PM & vänner, men mina favorit killar, där dom presenterade mig som deras älskade granne & älskade vän när deras kompisar. Ibland är dom allt för söta måste jag säga.
 
Men om vi återgår till min & Helles sköna dag, det började med solning & pickning vid sjön & avslutades med öl & toast på hennes balkong.  Med det mest roligaste under hela vår tid i går var att ni vi var på väg hem så fick vi syn på en kille jag har "träffat" några gånger, han har varit lite svår & i går fick jag ju reda på varför, han har en anna tösabit. Så killar en sak ni måste lära er, jag verkligen HATAR när killar ligger med en tjej när dom egentligen har något annat på gång, va tusan. Visst man kanske inte har något uttalat med ändå det är äckligt, äckligt för mig plus att jag inte är någons lilla reservplan. Så vill jag komma till en annan sak också, när jag ställer frågan, träffar du någon nu? & jag får svaret nej verkligen inte, då jag sedan säger är du verklligen ärlig lovar du, för det är inte schysst i så fall. Bli inte sur om så inte är fallet. Jag ställde trots allt bara en vanlig fråga. Du hade ju inte heller blivit sur om jag inte hade lite rätt i det jag sa. Så nej nu har jag fått nog av killar & deras sätt, jag orkar inte mer.
 
 

Biodejt

Kategori:

Jag hade tänk att ta löpet ikväll för att sedan hoppa i min pyjamas & bara lata mig. Men icke min kära vän Emil tog mig i kragen & ville ses & det ställer man ju upp på! Tur att han är ordentlig & ser till att vi ses! Så jag bestämde att vi skulle se Olympus has fallen, filmen verkar vara i min smak. Ni vet lite pang pang bom bom, blod svett & tårar, passar mig utmärkt..

Puss & kram

Trött tjej

Kategori:

Fy bubblan vad jag är trött idag! Jag har sovit grymt gott i min nya pyjamas från HM som dunkade ner i brevlådan i går. Just nu sitter jag i bilen påväg till jobbet, bara imorgon med sen har jag helg.. Dock vet jag inte vad som händer i helgen, jag hoppas på att det blir något vettigt av helgen!

En vanlig jävla måndag

Kategori: Allmänt

Känner att jag börjar bli dålig på detta igen, men jag har typ ingen ork då jag typ jobbar & tränar 24/7 men idag tog jag ledigt från träningen, fast jag har sjuk ångest över det då jag har tryckt i mig varma mackor & lite godis nästan så det kliar i benen & jag bara vill bege mig ut men va fan jag måste ju samtidigt vila eller hur? Ikväll har jag istället varit duktig & degat ihop en pizza, hoppas den smakar lika gott som den ser ut till att vara haha, Håller mina tummar.
 
I vilket fall som helst! idag vill jag säga GRATTIS till lilla Alexander som fyller år, ditt paket ligger här & väntar snällt.
 
Ja så mycket mer har jag väl inte att säga.. 
 

Snefylla

Kategori: Allmänt

Jag är glad att min blogg inte är stor för jag måste verkligen lära mig att inte blogga på fyllan. Det blev en aning snefylla i går, men kul hade vi, men har ju mått bättre än vad jag gjort i dag, hehe. Jag lyckades somna mitt på dagen idag & sov i ca 2 timmar, vilket var behövligt men fan kommer ju inte kunna somna sen i kväll & jag som ska upp tidigt imorgon, well well.
 
Nä nu måste jag rusa ner till tvätten..
 
Puss & Kram

Killen för kvällen

Kategori:

Han är fin denna lilla pojke! Lilla Pontus han är en trevlig prick! Dock vågar han inte bada näck! Men han gillar mina vännerna

Lill-lördag

Kategori:

Ikväll blir det vin med finaste Malin. Så ikväll kommer jag inte ha tid med er. Haha.

Glädje & doft

Kategori: Allmänt

Har precis satt mig ner efter ett pass på gymmet, matlagningen slapp jag eftersom jag är ledig onsadag-torsdaf. Gött ska det bli, & imorgon ska jag få dricka vin hoppas jag på. Ja så lite planer får man ju ha när man är ledig hihi.. Inte nog med detta så har jag fått en sjukt glad nyhet. En av tjejerna i klassen unde rmig när jag pluggade frisör har flyttat till Växjö, hur jävla nice är inte det? jag är så glad.
 
fast just nu sitter jag & luktar på mig själv, hahah låter sjukt? ah jag vet men har kletet in mig i en så sjukt god bodybutter (kroppssmör) från sephora med smak av Mango, så sjukt gott lukatar jag & det håller i sig också..
 
 
Puss & Kram

Krafter

Kategori:

Det tar på krafterna när kusin vitamin är på besök! Så Melker somnar eftersom det är såååå jobbigt att ha mig på besök haha! Nää sötungen hade idag stigit upp vid kl 6 på morgonen & frågat om jag inte kommer snart! Hahaha sötnos!

On the road

Kategori:

Efter att h stressat den stakars damen som har vaxat mig i dag sitter jag äntligen på tåget mot Skåne för att få mysa med mina små huliganer. Jag ska också då besöka en av mina favorit affärer, zara! Haha ska shoppa för pengar jag inte har känns underbart! Idag är det också bara en bro som skiljer mig & en av mina äldsta vänner åt! Tänk en jävla bron jävel! Fan med!
Nu ska jag fortsätta åka tåg & bara njuta av att vara lediga...
Puss & kram

Lite dåligt

Kategori:

Efter att ha fått resultatet från högskoleprovet, jobbat, packat så går jag nu & lägger mig & hoppas på att morgondagen blir bättre.
Puss & kram

1Maj

Kategori: Allmänt

Jag har i dag plågat mig igenom 1 Maj med att jobba, dagen efter valborg. Dagen som jag bara ha velat ta slut är inne & snurrar på sina sista timmar, jag ska strax hoppa över till sängen för att vila ögonen i några timmar. Gårdagen var nog en av dom roligaste kvällarna på länge, det blir ju vad man gör det till som mina vänner brukar säga. Jag & Helle började med en mysig middag hemma hos mig. Efter att vi avnjutit min fina midag jag lagat & fått i oss lite öl så bestämde vi oss för att våldgästa mina fina grannar i tron om att det var dom vanliga. När vi väl kommer dit upptäcker vi att det är ca 30 pers i lägenheten, mest studenter men vi höll oss till mina favorit pojkar, man kan inte annat än att ha kul med dom, dom ger livet ett gott skratt. Efter att vi suttit några timmar hos Timothy så bestämde vi oss eller nja snarare alla andra att det var dax att dra sig ner på stan, vilket vi självklart hängde med  på, man kan ju inte vara den som är den lixom. Om jag nu ska avrunda det hela så skulle jag säga att kvällen får 9 av 10 stjärnor. Gubbarna kan sin grej..
 
 
 
 
Puss & Kram