aboutmisen.blogg.se

Pic

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder från förra onsdagen
då jag var ute & käkade med mina fina flickor Anna & Helle..
Delad ;)
 
Outfit från Gina Tricot
Solglasögon, Rayban
skor, Alddo
 
Helle & Anna :)
 
Efterätt. Fy fan vad gott det var :)
 
& den slank ner väldigt fort :)

The one that got away.

Kategori: Allmänt

Godkväll alla finisar!
Jag har så mycket jag vill få ur mig just nu men jag orkar inte mer ikväll.
 
Om mindre än en månad sitter jag i Usa, min så kallade långtids semester kommer vara i ca 2 månader(hoppas jag), hur jag nu ska klara att inte göra något vettigt? vi får väl se hur detta går..
Nej nej jag har inte bokat någon biljett ännu, utan måste göra det i morgon då resebyråerna är öppna eftersom jag måste ha med mig mer än 23 Kg, Hur fan ska jag få ner mitt liv i 23 kilo? en mycket bra fråga. Ni anar inte hur mycket jag längtar tills att få flyga över atlanten & förhoppningsvis få börja mitt nya liv i Usa, att få komma bort, bort från allt som faktiskt har fått mig att må riktigt jävla dåligt... Jag vet att detta kommer göra mig gott, jag kommer växa som person & få lära mig nya saker. Jag kommer få tankarna på andra saker & förhoppninsgvis börja tänka på mig själv, se till att jag mår bra & att jag har det bra. Självklart finns det personer här hemma jag helst inte hade velat lämnat efter mig men ibalnd måste man lämna något för att komma vidare. Komma vidare med mitt liv är något jag har velat göra länge & det känns redan bra. Många undrar om jag är nervös, rädd för flygresan, ni behöver inte fråga mig ni kommer ändå få svaret Nej, för jag är inget av det. Jag är mer nervös för att inte allt ska vara fixat här hemma innan jag åker, fast jag får ta tag i ina lediga dagarn & tex sälja bilen, avsluta en massa medlemmsskap & sälja min soffa.
Det bästa med detta är att jag vet att jag kommer ha det så mycket bättra & att jag kommer vara the one that got away..
 
Tack för mig.
 
 

Bara så det är

Kategori: Allmänt

Klockan är väl egentligen inte så mycket strax 00:20, lönen har kommit & jag ligger i sängen (osar värme) & lyssnar på det dunkande ljudet från nattklubben som ligger snett över gatan. Men ikväll fick jag syn på något som gjorde ont men samtidigt vet jag att det är jag som kommer komma ut som en vinnare, jag vet att jag kommer få det bättre! Jag har verkligen inga agg mot denna person & jag hoppas allt blir bra för dig! Men den som kommer komma längst & till slut inse att jag har det jävligt bra är jag, JAG!!
Jag vet att flytta flera tusen mil från Sverige är bra för mig, samtidigt känner jag en klump i magen! En klump av rädsla, rädsla för att misslyckas vilket många nog skulle se som något bra,något att skratta åt! & jag vill verkligen inte misslyckas, jag vill lyckas, jag vill vara bra. Jag vill vara bäst! Jag vill vara den som kan tänka ha jag är nog ändå lite bättre än dig! Visst det är en hemsk tanke, men vi i Sverige är rätt hemska. Vi vill sällan se andra lyckas, sällan glädjas med andra, säga positiva saker till varandra & tänker man efter så är det rätt sorgligt! Ja vi svenskar är nog ett sorgligt folkslag! Dags att vända på det kanske! Ge mer glädje till dom som förtjänar det & vida uppskattning för tusan..

Oj då detta spårade ut lite, men blir väl lätt så när man ligger vaken om kvällarna.

Ledig

Kategori: Allmänt

Jaha vad ska vi skriva ikväll då? jag har då inte mycket att berätta då jag har varit ledig, vilket innebär att jag har stekt i solen, men innan det så tog jag faktiskt en liten löptur som inte alls gick bra då jag verkligen har fel skor, men vad ska man göra för att hålla sig i form? Runt 3 tiden tyckte Stina att det var slut med mitt solande för då skulle jag spendera tid med henne, vilket jag inte hade något emot då jag vill spendera så mycket tid med mina vänner som möjligt innan jag flyttar. Då ska vi se vad har jag gjort ikväll? ja ni jag har klippt lilla Timme, sen tog jag n powerwalk på 35 min. Tanken var att ta ett löp men då jag kände att det var allt för tätt in på maten så skippade jag det. Annars då? nä nu sitter jag här & kolla på fotbollen, hammarby, PSG. Konstigt nog så står det 0-0, trodde helt klart att PSG skulle led stort men Hammarby har gjort en bra insats...
 
Nu ska jag dricka lite vatten..

Ett måste

Kategori: Allmänt

Hej hej hej, hemskt mycket hej, jag vet att det har varit dåligt med uppdatering men jag har på något sätt inte orkat eller känt att det har funnits något att dela med mig av. Dagarna har bestått av att umgås med mina älskade vänner som jag kommer lämna om 6 veckor, vilket innebär blandade kännslor. Har jag inte umgåts med mina fina har jag jobba, mindre kul men nu är det faktiskt bara 4 veckor kvar på detta jävla ställe. Jag är så glad att jag verkligen tog mig i kragen & sa upp mig, det var länge sen jag mådde såhär bra. Jag ska lämna en stor trygghet & bege mig till ett stort främande land, eller ah inte så främmande men lite..
 
Visst finns det stunder då jag känner att jag borde stanna kvar i Sverige, men det finns fler stunder dår jag känner att jag måste göra detta, jag måste få det. Det finns personer som jag inte vill lämna efter mig men kan inte den personen ge mig en anldening att komma hem igen så ska jag nog inte lägga så mycket energi på det.. 
 
Nä dags att torka bort allt smink & nanna kudden..
 
 
 
 
 

Bilder

Kategori: Allmänt

Ja jag har då inte gjort många knop idag heller.. Men när jag kom fram till
Emmaboda blev det ännu en löprunda på 4 Km faktiskt så nu är jag rätt nöjd.
 
Här kommer lite bilder med bildtext.
Min nya skjorta från Gina tricot
 
Kvällens andra löprunda...
 
Äntlign hart 

söndagslöpning

Kategori: Allmänt

Jag har i natt lyckats sova 10h, har kanske varit rätt trött? så att få sova i 10h var rätt gött. Ändå fick jag lite panik när kl var 9:52 när jag kollade på mobilen, så det blev snabbt att dra på sig löparshortsen & snöra på sig skorna. Det blev ingen bra runda, men 20 min & 3,5 Km i ett par skor som egentligen inte är bra att springa i då jag måste ha mer stöd för hålfoten, men en runda på 20 min blev det ju ändå så lite nöjd är jag. Det sägs att den bästa träningen är den som blir av. Vad jag ska göra resten av dagen har jag inte bestämt ännu, jag vet bara att jag måste börja packa en ny väska för hemfärd till Emmaboda för imorgon ska jag & Vedde åka till Öland för lite sol, kanske bad beror på hur varmt vattnet är.
 
Nä dags för en morgondusch & lite fruskost? låter bra tycker jag..

Lördag

Kategori: Allmänt

Idag har jag då inte gjort många knop mer än att legat under solen & tvättat. Nu sitter jag hör i soffan hemma hos mig själv med målade naglar & en målad fot eller vad man ska säga, ska strax bege mig på nästa hahah. Fy fan ser ut som om att en 3 åring försökt måla naglarna, men övning ger färdighet right? Min kväll kommer bestå utav film, sricka alkoholfri cider & äta godis från hemmakväll. Asså att köpa lite godis från hemmakväll funkar ju aldrig, blir alltid mycket godis. 
 
Dags attt rulla igång nästa film...

Kalmar/Trekanten

Kategori: Allmänt

I skrivandets stund är jag påväg till Kalmar/Trekanten för att få träffa Ida & Theo, det lilla huliganbarnen :). Vi ska se hur det går med att göra stan under Theos sovtid! Haha..
Jag gör även ett stopp i Emmaboda då jag var tvungen att lämna bilen på verkstaden igår efter jobbet så idag passade jag på att smita in på Fenix & köpa mig en chockladboll ett måste när man är hemma!

The end

Kategori: Allmänt

Jag blir seriöst riktigt trött på att vissa människor har sånna jävla problem med att inte svara när man hör av sig! Hur svårt ska det vara? Det tar för fan inte ens en minut, vad är problemet? Jag börjar seriöst bli riktigt trött på sånt skit att man ska anstränga sig, att man försöker höra av sig men man får fan ingen respons! Nä usch är så trött på skiten! Om du inte vill ses eller vad nu problemet är så säg det då istället! Fan nu orkar jag inte mer & tänker inte heller lägga energi på det.

Americans

Kategori: Allmänt

Allt ska alltid vara så krångligt med USA! Har försökt fylla i mina papper om att få ett social security number som man måste ha för att få jobba där över. Inte nog med det så måste jag boka tid på ambassaden i stockholm för att lämna mina papper & då ska jag även ha med mig mitt pass, mitt svenska & amerikanska personpevis typ man bara men tjena hur jobbigt ska det vara? Inte nog med det imorgon måste jag verkligen ringa mitt försäkringsbolag & se hur det blir nu när jag ska flytta över till staterna om jag fortfarande kan bli försäkrad & allt. 
Jag måste verkligen boka in en tid så jag kan åka upp till stockholm inom den närmaste tiden. Inte bara det mitt personbevis måste även vara stämplad, jaha men med vad för slags stämpel? vattenstämpel eller bara en vanlig jävla stämpel? gaaah..
 
 
Allt detta har snurrat i mitt huvud idag så när jag kom hem tog jag mig en löparunda men mina skor vill nog inte mer nu då mina benhinnor började göra ont igen,fan med.
 

Verkligeten

Kategori: Allmänt

Jag kan inte fatta att det är sant! jag ska verkligen göra detta. I tisdags sa jag upp mig, jag tackade hej då till min trygghet för att jag ska flytta till USA, det är helt sjukt jag fattar inte att det är sant! Jag lär hy fatta det när jag väl sitter där & är arbetslös hahah men jag ska ta mig fan hitta ett jobb & bygga upp ett litet liv där så jag tänker inte ge mig i första taget ska ni veta. Jag har dock ingen speciell plan utan kommer ta det som det kommer, blir nog lättare att söka jobb på plats. Dock vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag vet bara att jag ska börja hos pappa i Rhod Island, städerna det står mellan är New York & Miami. Det är helt två olika städer med helt olika milljöer. New york är mer mode inriktad medans miami är mer soft/chill plus att miami har sol & värme. Ah det är inget lätt val men som sagt det löser sig.
 
 
 
 
 
 

Väntans tider

Kategori: Allmänt

Ett tålamod är något jag inte har, att vänta är något jag verkligen avskyr, jävla tåghelvete. Jag sitter i Alvesta & väntar på tåget till Linköping för att hälsa på en vän, hihihi. Vi var 12 minuter försenade med tåget från Växjö, kunde sj vänta? Hell no utan vi får sitta i Alvesta i mer än 1h & 30 min & vi skulle få vår biljett ombokad men jag har då inte fått det & tåget går om 35 min. Ja jag börjar få lite panik, varför ska detta hända mig? Jag ska ju bara hälsa på lilla Martin & så gör sj såhär mot mig. FUCK YOU Sj, FUCK YOU!!