aboutmisen.blogg.se

Söndag

Kategori: Allmänt

Att vara bakis på en söndag börjar bli vardagsmat för en annan här, hehe.
 
Jag vill nog påstå att jag hade en sjukt bra kväll med fina vänner! Jag & tjejerna började med lite skitsnack hos mig då vi senare gick över till Timothy för att vara trevliga & sociala, haha vilka killar jag har nog aldrig en tråkig stund med dom. När klockan väl slog tillräckligt mycket så snörade grabbarna på sig skorna, jag tog på mig mina klackar & vi begav oss till Gracde där vi svängde våra lurviga. Om jag blev förvånad över att vissa av grabbarna kunde svänga på höfterna. När vi väl hade svängt färdig på dansgolvet blev det nattmat, för min de lblev det subway, ställde mig i den sjukt långa kön, men där stod jag inte länge då jag såg Martin stå lite längre fram så jag  smög mig förbi kön fram till honom. Hahaha asså shiet hade inte Martin varit där hade jag helt seriöst blivit nedslagen av tjejerna jag gick förbi åh herregud, låt mig bara gå före jag är snyggare & bättre än er. När jag väl var färdig inne på subway kände jag mig inte tillräckligt mätt så jag & Emil mötte upp grabbarna vid stationsgrillen & jag kör samma sak där smyger mig förbi kön lite försiktígt & beställer lite pommes. Så mycket mat som jag åt i natt har jag inte ätit på länge..
 
När väl alla fått sin mat så traskade vi hemåt, helt underbart att vi alla bor på samma gata. När vi väl kommit hem så körde vi efterfest med en massa youtube-klipp, men killarna var inte riktigt nöjda så massa porrfilmer åkte fram, hahaha bästa efterfesten ever.. Ja resten får ni fundera på..
 
Puss & Kram

påsk=fest

Kategori: Allmänt

Det är pås, jag är ledig vilket innebär fest!
 
 
Tack å Hej

Breakfast at Kosta Boda Art Hotel..

Kategori:

Jag ligger just nu i sängen med en hungrande mage! Men någon frukost får jag inte då jag & flickorna ska in & äta på hotellet innan vi sätter i gång med att slita röven oss idag. Har en känsla av att det kommer vara mycket folk idag, vilket är bra för då går dagen fort!..

Bubblan

Kategori: Allmänt

Fy bubblan vad jag är sliten, orkar verkligen inte röra på mig, just nu är jag riktigt riktigt lat, fy fy fy. Jag har egentligen sjukt mycket jag vill skriva ner men jag ska lära mig att skita i saker så jag ska faktiskt göra det nu
 

Bakisdag

Kategori: Allmänt

Att det skulle bli en lugn & skön kväll i går var ju tydligen bara att glömma. Istället blev det en massa öl & shots. Det var inte så kul at komma troslös & bakis in till systemet man var ju inte precis sugen på något, men något var ju tvunget att ha med sig där i från.
 
Nu ska jag nog bara fortsätta chilla orkar inte med så mycket efter i går då jag också tydligen hade gjort ett hopp ner på golvet i går när vi kom hem, vilket jag verkligen inte minns.
 
Puss & Kram
//M

Ledig dag blev en fullspäckad dag

Kategori: Allmänt

En skön ledig dag blev en dag med massor med saker att göra, en sväng till gymmet, en runda på stan & 3 klippningar ikväll då den mest kräsna person är nu färdig så återstår det 2 stycken till. Denna dag kan ändå inte sluta dåligt då min fina Sanna kommer hem till växjö & pang poff så har jag en nattgäst <3
 
 
 
Sannas inpulspaket :)
 
Puss & Kram 
// M

<3

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här i min ensamhet i min lilla soffa.
Jag har preis kört hem mina fina lilla Hellepelle päronplutt som har
tillbringat sin kväll här med att prata massa skit & äta våfflor <3.
Ja så mycket mer gör vi väl inte, det var skönt att ha henne hemma igen.
Hon är nog den personen som jag kan hata & älska lika mycket troligen för att vi ena stunden
kan bråka som bara den för att 5 minuter senare vara kompisar. Vissa på jobbet  bara skakar på huvudet & säger
- ja ni är som två systrar! Haha.
Ja så kankse är fallet. Två syskonlösa barn (nästan) inte haft mer än våra föräldrar att bårka med, så tror jag nog att vi på senare år har kommit underfull med att vi två kan bråka  med varandra för att sedan bara skratta åt det & vi gillar det..
 
  
 
Puss & Kram
//M

Dagens

Kategori: Allmänt

Att jobba ettt 8-18:15 pass tar på en, man blir övertrött! fast dagen har gått fort.
Dock tog det mig 2 h att fylla på Björn Borg kalsonger. Resterande tid av dagen har jag mest gått & varit awesome....
 
 
 
Eftersom det är tisdag så får man också klä sig väldigt slappt! Lööv it.
 
Puss & Kram
//M

Morning Bitch

Kategori: Allmänt

Detta med att stiga upp tidigt har aldrig riktigt varit min grej då jag har det sämsta morgonhumöret, men är man illa tvungen så är man. Denna dag känns ju dock ingen vidare ännu så please kill me.
Det kommer bli en lång dag på jobbet med 8-18:15 men WHAT THE FUCK? allvarligt, morr & så kommer jag ha det VARJE tisdag buuhuu...Tur att det är ljust ute bara
 
Nä lika bra att snöra på sig skorna & hoppa i jackan eller något & köra till jobbet..
 
Puss & Kram
//M

En helt vanlig måndag.

Kategori: Allmänt

Jaha nu har jag äntligen fått sätta mig ner för första gången sen jag kom hem från jobbet! & riktigt gött är det! Eftersom jag fortfarande är förkyld så blir det ingen träning idag heller vilket gör mig väldigt frustrerad då jag sitter här & känner mig fet. Jag gör det inte bättre genom att äta upp mina kakor som fanns i skåpet..
 
Dagen i sitt hela stora har väl inte heller varit den bästa, vissa saker känns inte alls bra kankse därför jag varit en surpuppa idag..
 
Det bästa på hela denna jävla måndag är mitt fina armband jag fått hem, jag är så nöjd över det.
Nä nu ska jag inte sitta här mer, nu ska vi se om jag kan införskaffa mig några fina toppar på nätet & även äta upp mina kakor..
 
Puss & Kram
//M

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Just nu sitter jag & kastar i min frukost då jag strax måste köra till jobbet, undra vad denna dag kommer bjuda på? förhoppningsvis bara en ,massa sol, snälla söta sol försvinn inte från mig idag. Dagen har redan börjat bra då min förkyldning börjar bli bättre, den är inte helt borta men den är på godväg..
 
Nä nu måste jag kasta i mig sisa biten av mackan & yoggin.
 
Puss & Kram
//M

Tänkande tankar.

Kategori: Allmänt

Så nu har jag & mitt "nackspärr" flyttat oss från soffan till sängen, med värmekudden...
 
Jag är en såndan person som älskar att lyssna på musik, bara ligga i sängen & lyssna på den ljuva musiken som strömar ut genom högtalarna, det bästa som finns. Det negativa med det är ju dock att man ligger & tänker på allt mellan himmel & jord, vilket är något jag måste sluta med då jag tror det förstör mycket för mig. Jag vet bara inte hur jag ska sluta jag är lixom en tjej som tänker, tänk om.. Jag måste sluta upp med det. Helt ärligt så förstör jag bara för mig själv när jag tänker för mycket. Tänka lagom & sen bara släppa skiten borde vara det enklaste. Eller inte tänka alls, fast det kan också bli fel... 
Hade jag bara varit bättre på att rycka på axlarna så hade vissa saker inte fortfarande funnits i mitt hjärnkontor.
 
 
 
Nä nu säger jag nog godnatt Jag & mina fin fina natt-trorsor. Haha jag har alltid haft en fetish för underkläder, jag minns när jag köpte dessa. Det var när jag var i Englad sista året på gymnasiet, haha vilka minnen som dök upp nu
God natt mina små fina..
 
Puss & Kram
//M

Såhär dagen efter...

Kategori: Allmänt

I går var det personalfest för hela slanten & ja FSBKO levereade som vanligt. Vi började kvällen vid kl 21:00 hos Mr Denim (Martin), gott snack bra musik & sköna dancemoves. Ja mina dancemoves kanske man enbart ska köra i sängkammaren eller på en strippscen men vad vet jag? jag tro dom flesta hade kul åt mig, vet att tjejerna hade det & minns jag inte fel så stod killarna i ett hörn & smygtittade lite lätt. Ja bjuda på sig själv är något man kan göra med dessa människor.
Senare framåt kvällen begav vi oss ut i kylan för att fortsätta visa upp våra moves på Grace. Väl framme slapp vi stå i ködå Mr denim hade fixat in oss på listan.
Väl inne på dansgolvet shakde vi ass som bara den, & hehe ja inte för att skryta eller så men killarna flockades runt oss hehe, så det var nog omtyckt. Dock visade jag inte upp alla moves som jag hade visat upp på förfesten innan. Vissa saker ska hållas inom ramarna ;) & om jag gick hem själv i natt så är svaret Oh yes I did!
 
Idag när klockan ringde imorse kände man sig rätt siten, ändå gick jag hem pga att min hals började göra så förbaskat ont. Men att jag var tyst i några timmar hjälpte inte. Med en hes röst, bihållor som gjorde ont så jobbade jag i lite mer än 6 timmar & nu sitter jag här med att glas äppeljuice & lite kakor & njuter innan det är dags att gå & lägga sig för att sedan ta sig upp för att jobba igen..
 
Mr denim, hans fina tjej Malin & lilla Anny
 
Mina sötnosar<3
 
Puss & Kram 
//M

Kvällen Outfit

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
Nu är jag redo för att knäcka den första! Frågan är vart fan är alla andra?
 
Puss & Kram
//M
 

Döda mig

Kategori: Allmänt

 
Kan någon vara så snäll & sätta ett skott i mitt huvud idag. Det är lördag & vad gör jag? Jo ja pluggar matte till högskoleprovet. Please kill me. Jag förstår inte vad jag gett mig in på men va fan ska jag ha en framtid så måste jag. Jag vet inte varför men jag är en sådan person som om jag inte kan något så ger jag upp med en gång istället för att ge mig fan på att jag ska kunna saken, så är det i alla fall när det kommer till matte. Ibland önskar jag att jag var så jävla envis som Hellepelle päronplutt. 
 
Just nu sitter jag faktist ändå & tränar på ett gammalt högskoleprov går väl hyffsat men haha det där med att koncentrara sig har aldrig heller varit min grej.
 
Nej om jag nu istället skulle ta & skärpa mig, äta upp min glass & fortsätta att kämpa..
 
Puss & Kram
//M

Mönster

Kategori: Allmänt

 
Jaa, då var äntligen morgondagens outfit till personalfesten fixad. 
Dessa extremt schysst byxor från H&M ska få sitta på mina ben imorgon.
Frågan är om man ska gå hela vägen & gå ut & svänga på rumpan också?
Får bli morgondagens bekymer..
 
Puss & Kram
//M

Oder från högre makter...

Kategori: Allmänt

 
Asså klockan är snart 14:00 & jag ligger fortfarande i soffan, borde piffa till mig & ta en vända på stan & leta efter mina byxor jag vill ha från H&M. Helvete mina skor ligger i bilen.
 
Fast egentligen borde jag bara vila då det är personalfest i morgon, ja ni ser order från högre makter inne på lagret! haha..
 
Nä nu får jag ta min nakna rumpa upp från soffan & klä på mig lite kläder.
 
Puss & kram
//M

Frukost

Kategori: Allmänt

Det hoppade visst ner lite mer i påen än vad jag hade tänkt. Det är ju faktiskt fredag! :)
 
Ni ser det lilla glaset? det är mina vitaminer som nu ligger i min mage så nu håller vi tummarna på att jag är bättre imorgon.
 
Puss & Kram
//M

TGIF

Kategori: Allmänt

Thank God It´s Friday.. Eller har jag rätt att säga så har ju varit hemma hela veckan typ,hihi. Men idag när jag vaknade vid 7.30 så hade jag sjukt ont i halsen, men börjar kännas bättre, borde dircka lite vitaminer så jag bli av med detta. 
 
Så frågan är vad man ska hitta på för kul ida? sjukt nice att solen lyser. Jag ska nog går ner till affären köpa hem lite frallor, & bara mysa resten av dagen. Borde även plugga lite matte (kill me), högskoleprovet ska skrivas om 2 veckor haha,jaaa.
 
Nä nu ska jag nog slänga på mig något springa (gå ner) ner till Ica handla lite frallor, fixa en god smoothie & bara mysa..
 
 
Puss & Kram
//M

Överraskning

Kategori: Allmänt

Jag bara älskar överaskningar! fy fan detta ska bli spännande. Min Chef ringde nyss & sa att Håkan (vår inköpare) ville ha reda på alla tjejers storlekar i tröjor, jeans & skor.. Fan att få en hel outfit skulle ju bara vara så awesome jag som bara älskar kläder & skor.
 
Hade jag & Helle kunnat få jobbat med att enbart få shoppa om dagarna så skulle vi ha gjort ett sjukt bra jobb. Borde gifta mig rikt. Lika bra att ta flyget över atlanten till New York, hänga lite på manhattan, gå gata upp & ner för att se om man lyckas fiska upp någon fin, rik man. Ja en RIKTIG MAN..
Ja nu kanske detta är lite av ett önsketänkande & lite överdrivet men hey it would be nice.
 
 
Puss & Kram
//M
 

Musik

Kategori: Allmänt

Har ni inte hört denna fina tösabit sjunga innan så börja genast med det hon är så jävla grym & har en underbar röst! Inte nog med det hon är en så himlmla go tjej. Hur kan jag nu veta det? jo jag har jobbat med henne...
 
You Go Nathalie
http://www.youtube.com/watch?v=JDeOCsDh0-8
 
Puss & Kram
// M

Piggelin

Kategori: Allmänt

Men Gud vad jag ska hålla på att hosta & snora börja bli ricktigt drygt, förkyldningen har verkligen kommit olägligt. Men hursom helst nu sitter jag här med denna bedrövliga snuvan, det enda som är positivt med detta är att jag kan sitta hemma & äta en massa Piggelin utan att få ångest för det. Totaly awesome. Det man mer kan göra är att kolla på amerikanska såpor haha så sjukt nice är det. Kanske skulle ladda hem någon svenska sådan också. Jag tror jag gör det. 
 
   
Puss & Kram
//M

Numero uno!

Kategori: Allmänt

Ja men varför inte? är väl lika bra att göra som resterande tjejer/ killar i Sverige,skaffa en blogg. Jag vet inte riktigt ännu vad som kommer dyka upp här men det kommer väl märkas..
 
Puss& kram så läng// M