aboutmisen.blogg.se

Hem

Kategori: Allmänt

Idag är en sådan dag då jag bara vill hem till Sverige & hem till min familj, min mamma mina kusiner ja ni vet. Att prata med mamma i telefon är ingen vidare asså typ lipade mig igenom hela samtalet för att jag fick hemlängtan vad är det för fel på mig? Jag får väl hålla mig till mina russin här så kanske min hemlängtan slut! Det blir ju inte heller lättare när min lilla skitunge till kusin på 5 år med gråten i halsen säger
- jag vill att den riktiga Mia ska komma hem...
 
 
 
 
 

Legat i som bara den

Kategori: Allmänt

Den som inte säger att jag varit duktig idag kommer jag helt ärligt slå sönder! jag har sökt en massa jobb plus lägenheter, eller rättare sagt rum i lägenheter, ni fattar inte hur dyrt det är att bo i NY! Jag har i alla fall hittat ett mysigt litet rum i Brooklyn som jag förhoppningvis ska kolla på inom kort ska bara prata med "chefen".. Sen ska jag också bara få ett jobb med! Men hey jag tänker då inte ge upp.
 
XoXo

Lyxigt

Kategori: Allmänt

Idag tänkte jag att det var dags för att fixa händer & fötter igen & oj vad glad jag är för att jag gjorde det så jävla skönt är det, riktigt lyxigt såhär på en tisdag. Jag har faktiskt gjort mer nytta idag, jag har sökt jobb & letar lägenhet för fullt i NY, så håll tummarna för mig nu.
 
 
 
 
 
 
 
 

Höstmys

Kategori: Allmänt

Hur fina är inte dessa? & hur sköna ser dem inte ut till att vara. Tänk att få klä på sig en av dessa nu till hösten. jag har paxat en, men frågan är vilken? Den benvita är lite längre

Still on vacation

Kategori: Allmänt

Om det är något jag har blivit förtjust i här borta så är det Blåbärsmuffins & cola (ja cola var jag förtjust i hemma också).. Det är så gott så jag dör. Denna veckan ska jag flytta hem till pappa då han är tillbaka från sitt jobb & allt flyttande. Jag ska alltså bo ute i ingenstans, jag kommer dö bara så ni vet.
Letandet efter lägenhete går väl hyffsat bra, har lite kontakter med mäklare i NY, jag ska bara våga ringa med hee, men det går bara man vill, jag ska bara få svar om en lägenhet innan jag ringer om en annan som inte befann sig i Bronx... Jag känner inte för att bo där då jag vet att området är lite ruskit sådär, så hoppas på något lite bättre, jag hoppas också att jag hittar ett jobb snart med så jag kan få börja jobba i NY, The Big Apple..
XoXo

American style

Kategori: Allmänt

Igår var det middag al a American style haha




Shopping

Kategori: Allmänt

Nu har jag skaffat amerikanskt telefonnummer & fått shoppa av mig.
Dock kan jag inte visa allt då jag har två födelsedagstjejer hemma i Sverige,
som ska få lite smått & gått från stateran..
Men här kommer lite som jag hittade på H&M, jag fick min jacka som jag ville ha. Dock hittade jag en till jacka jag ville ha haha..
XoXo
 
 
 
 
 
 

Jag vill ju ligga i solen

Kategori: Allmänt

Solen skiner på som bara den, men det går fan inte att vara ute, det är alldeles för kvavt så det är inte skönt att ligge ute i solen, tro mig jag försökte innan. Istället hänger jag här inne med Kissemissarna & chillar. Fy fan vad dem gottar sig, bara ligger på golvet & gör absolut ingeting. I mitt nästa liv önskar jag att jag blir en katt.
 
Just nu sitter jag & kollar på MTV music awards. Är det något jag ska göra nästa år så är det att skaffa biljetter dit & gå! Jag ska väl kanske också säga att jag kommit i kontakt med en mäklare i NY som håller på att leta upp lite schyssta lägenheter på schyssta ställen i den stora staden. Jag är så jävla glad & tacksamm för detta. Det finns hopp om mänsligheten, visst han vill säkerligen också tjäna pengar, men han gör ju sitt jobb.
 
XoXo
 
 

In love

Kategori: Allmänt

Asså jag är på sån shoppinghumör så det bara finns inte..
Här kommer lite smått & gott som jag hittat på nätet..
 
XoXo
 
 
H&M, Nelly & Forever21..
 
 
 
 
 
 

Grey

Kategori: Allmänt

Hej alla!
Vad gör ni där hemma? själv sitter jag på min plats i soffan & verkligen bara latar mig. Men det är en sådan där dag som går& blåsig, så man kan sitta inne & bara njuta. Men jag ska bege mig ut på en liten löptur sen så jag får lite frisk luft!
Jag har också precis avslutat ett skype-samtal med fina Linda! & förra veckan fick jag ett skype samtal av hennes fina syster Malin. Oj vad jag saknar er flickor, nästan så jag vill hoppa på nästa plan hem & krama sönder er...När jag pratar med någon av dem känner jag att fan nää ett år får räcka här borta men samtidigt är det så mycket jag vill göra innan jag åker hem igen, tex, kolla läget i Texas (Austin/Huston) Florida, (miami) sen helt ärligt att ta en tripp till västkusten,Kalifornien,(LA) gosh kanske får stanna ett halvår extra..
Nä dags att kolla på CSI Miami, helvete Usa är ta mig fan ett sjukt land..
 
XoXo

A good day

Kategori: Allmänt

Snacka om att det var skönt att ligga på stranden idag, det var näst in till vindstilla där vi låg & sjukt varmt, desto mindre varmt var det i vattnet. jag skojar inte om jag säger att det var typ 10 grader i vattnet. Så nej inte så varmt. Ikväll har jag varit en riktig amerikanare, suttit i soffan & avnjutit en  bit av min BJ glass med fudge brownie i så ja jag satt & åt ur paketet, lovely!
 
Jag måste träna på min engelska, då jag tydligen har en accent, en accent, va fan!! 
 
XoXo
 
 
 
 

Sun sun sun, happy happy happy

Kategori: Allmänt

Weey I´m off to the beach.
Fatta vad najs mitt i september så ska jag hänga på stranden, helt underbart!!
jag har nog inte så mer att tillägga där när.
 
XoXo
 

Blake Shelton

Kategori: Allmänt

När det kommer till konserter i Sverige så säger jag bara släg er i väggen! Fy bubbland vad kul det var att gå på konsert i Usa, visst allt är så mycket större men asså jag är mållös Visst nu har jag  inte varit på konsert sen jag var typ 15 & anledningen till det är att jag är så kort så jag ser inget, men det som var så bra här va att det fanns sitplatser så det blev ju en "upphöjning" eller vad man ska säga såg man såg, fast helt ärligt så fick jag stå på tå i bland för att massa tjockisar som var långa förstörde för mig. Ja just det ni kanske vill veta vem jag såg? Ja ni som inte har något större intresse i Country musik (vilket jag inte har så mycket, men jag kan lyssna på det) har kanske inte så mycket koll, för det hade inte jag förens Alexander sa till mig asså du vet att Blake Shelton är rätt känd va? Så i går fick jag se en känd country musiker, säger man så?... Jag uppskattade verkligen konserten, den var underhållande & så jävla bra! han är en riktig  entertainer  & musiken var faktiskt bra. Så nu är frågan när jag ska mitt ass till Texsas? Just det han hade en sådan där riktig texas accent så jävla grymt... men nu ska jag sluta babbla & ge er lite bilder, men bilderna för sig inte rättvisa för platserna var mycket bättre än vad bilderna visar.
 
Alla hade typ tagit med sig en grill & grillade & drack öl innan.
 
 La familia
 
 
jag & Kusin
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TGIF= Bikini

Kategori: Allmänt

Thank god is friday, eller jag kanske inte kan säga så, har ju typ fredag varje dag i veckan! Nu har jag varit här i en vecka, tiden går verkligen fort, jag har mest bara legat på latsidan & bara njutit av att inte behöva jobba.. Idag har jag inte heller gjort så mycket mer än att ligga under solen & fått färg, hahaha. Jag har fått en rödbrun färg, men snygg är jag.. Min fina söta kusin kommer hem ikväll med weey, ikväll ska jag pressa ur henne allt om första veckam på collage!
 
Give me a break and take that fucking camera away from me.
I´m just chilling dued!
 
Toppen!
 
Got no boobs!
 
 
But I´m still happy :D
 
XOXO
 
 

I <3 shoes

Kategori: Allmänt

Har precis avnjutit en skål med Ben & Jerry, det är verkligen orgasm för munen. Ja ni som har haft orgasmer vet ju vad jag snackar om. Idag har jag verkigen haft det bra, stekande solsken, legat i trädården & solat snacka om att ha det bra. Det känns dock konstigt att det är varmt i september för mig för det brukar ju alltid börja bli lite kyligt i september, men jag har förstått att det inte varit så dåligt väder hemma? eller har jag fel? Ikväll körde vi också bort tilla affären där jag köpte mina skor för att byta storlek, jag har alltså storlek 38 i mina joggingskor 38!!!! sen när fan hade jag det? Jag får se till att komma igång med löpningen nu när jag fått nya skor, för kondtionen är verkligen borta..
Nä nu ska jag återgå till att mysa här i soffan med Ruru..
 
XOXO
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Swede

Kategori: Allmänt

Helvete vilket oväder vi hade här nyss, tv var utslagen & internet fukande inte. Tur att lilla Olivia var här, det blev super-mario spelande & färgläggning av svampbob fyrkant. Tur att man underhålning.
Satt också & lästa tidningen & ojdå dem hade svenskar med i tidningen, tyvärr var det golf men ändå. Nu måste dem ju ha något hum om Sverige, måste bara få dem att inse att man inte pratar svenska som dem gör i the muppet show.
XOXO
 
 
 
 
 
 
 
 

Ben & Jerry

Kategori: Allmänt

Jag sitter fortfarande på min plats i soffan haha, men nej jag har rört på mig, fixat mitt social security number & ätit så ja nu sitter jag här i soffan igen & precis avnjutit en skål med glass & kollar criminal minds & lyssnar på oskan & fy fan vad det bullrar men jag gillar det. Varför ska jag vara rädd sitter ju här med en av mina missar, ehm tror det är Callie, då Tinkerbell ligger under sängen & jag vet inte riktigt vart Rufus har tagit vägen, åh här kom min lilla älskling, nu är han å¨rätt plats..
Ja så åter till glassen,jag är ingen BJ fan sådär men asså denna glassen är något extra asså, fy fan vad gott chocolate fudge brownie, det är orgasm för munnan typ.
 
XOXO
 
 
 
 
 

Frukost

Kategori: Allmänt

Så nu har jag äntligen satt mig till rätt i soffa på min lilla plats. Denna morgonen har än så länge bestått av en PW lite styrketräning & en väldigt onyttig fruskorst bestående av våfflor, amerikanska våfflor haha men oj så gott det var haha. I dag blir det en lugn dag, pappa ska dock plocka upp mig om en stund så vi kan fixa mitt social security number så jag kan börja jobba om ett tag. Dock gillar jag att vara ledig & slappa, behöver nog det efter att ha jobbat röven av mig så länge. Nu ska jag fortsätta lata mig.
 
XOXO
 
 

My best friend

Kategori: Allmänt

Ruru (Rufus) har blivit min nya bästis här över, min lilla gos.. Jag borde skaffa mig en egen liten kissemisse..

Sneekers

Kategori: Allmänt

Nu är jag på plats igen, min plats i soffan.. Det är helt sjukt jag börjar komma in i språket så jag har börjat tänka på  engelska & har svårt att få ner orden här på svenska. Men svenskan ska vi då inte glömma. Idag har jag äntligen fått mina nya joggingskor,så jävla fina är dem & jag är så kär i dem , I LOVE SHOES men jag vet inte om jag ska ta en storlek större eller en halv storlek större rättare sakt, men det blir en HEL storlek störr än vad jag brukar ha ska det vara så? Well well nu ska jag gå runt i mina skor här.
 
XOXO
 
 
 
 
 
 

Newport

Kategori: Allmänt

Weeey ska bli kvar i Newport några dagar till så ni kommer få lite mer uppdateringar från mig för pappa har ingen intenet eller Tv inte något plus att han ska ut & jobba så bli kvar här. I´m happy :D I get to stay whit my favorite uncel and aunt.. Nu ska jag hoppa upp ur soffan, & åka & köpa löparskor. 
XOXO

Good morning bitches

Kategori: Allmänt

Good morning!
Hur mår alla idag? Jag mår bra har precis stigit upp efter att ha gosat med lilla missen (katten).  Trots att det är måndag idag så är det helgdag här i Usa, it´s Laybor day vilket är som 1 maj i Sverige men inte riktigt. Det är också min första dag som arbetslös, haha om jag gillar det. Jag är så evigt tacksam att jag sa upp mig haha tänk om jag inte gjort det då hade jag idag varit tvungen att gå till jobbet & jobba. Jag hade inte heller varit på andra sidan jorden hos min fina farbro & hans familj, gud jag blir så bortsskämd med allt men speciellt med kärlek & mat, haha nej jag hoppas verkligen inte att jag kommer komma hem som en kötbulle . Nä nu är det dags att äta lita fruskost, kanske till & med blir så att jag snörar på mig löparskorna & tar en sväng..
 
XOXO

Lazy as

Kategori: Allmänt

Tjohooo! vad gör nu? kan tänka mig att dem flesta av er ligger hemma & är på väg att hoppa i sängen? Själv sitter jag här i soffan kl är 16:15 så förmiddagen har sprungit i väg, jag & aunt Krtissie har varit & köpt (något ni kankse tycker så så ointressant) shampoo till mig eftersom jag är jag så petetig med vad jag slänger i huvudet, haha efter det så fixade vi våra naglar alltid lika nice att göra det..  Nu sitter jag här & baar latar mig så nej jag har inte börjat träna ännu, men jag blir lika chockad när jag ser att det faktiskt finns gym lite här & där, varför är då så många amerikanare så stora. Hahah well well har inte så mycket att berätta mer nu så ska fortsätta lata mig..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett lite hej

Kategori: Allmänt

Ett litet hej kanske vore på sin plats så ni vet att jag lever! Resan gick bra, fick dock heavy lappar på mina resväskor haha ooops! Så är det när det mesta av mina kläder skulle med.
Det är min tredje dag här & jag kan knappt fatta att jag är här, allt är så annorlunda, människorna, husen, miljön! Har bott hos min kusin sen jag kom i torsdags & jag har typ frågat ut henne om allt som man sett på alla amerikanska filmer & frågan som många kanske undrar över? Jag vet att jag gjort det! Är alla cheerleaders som i filmerna? Eh ja typ haha. Ja lärare har även förhållande med sina elever haha & ja dem får sparken!
I går hade vi en grillfest för Katrina som vi i dag lämnade på collage.. Hon kommer ha det så bra min fina lilla kusin.. Nu sitter jag är i soffan med min uncle Chris & aunt Krissie, dem är så fina & så roliga, I really love then.. & ja just det till frukost dessa dagar har jag ätit muffins, haha måste börja träna känner att jag kommer börja rulla snart.

Men oj vad saknar mina pojkar hemma! Men jag vänjer mig.