aboutmisen.blogg.se

Skäms

Kategori: Allmänt

Sitter i mitt rum & är helt klibbig, klibbig av värmen men jag tänker inte klaga. Trots att värmen som gör att man blir trött så gör solen mig så där fjantigt glad. Men samtidigt finns det saker som gör mig lite ledsen eller  ledsen är fel ord men besviken. I går var det tydligen EU-val & jag skäms för att vara svenska att vara en del av Europa, jag känner mig smutsig. Att SD fick en plats är ett skämt det är skrattretande. Jag anser att dem som såg till att rösta på SD är människor som inte vet något som inte förstår som lever kvar i det gamla, men vet ni vad världens förändras, kvinnor ska ha rätt till att rösta, människor har rätt att älska vem dem vill & man får ha vilken religion man vill utan att någon ska kolla ner på dig. Visst det finns saker & ting jag har åsikter om men jag låter folk vara vem dem är. VI GILLAR OLIKA!  Men så länge vi inte är rädda så kommer dessa hemska människor komma någon vart, för än så länge finns det goda människor i världen som kommer uppfostra sina godhjärtade barn..
 
Jag tänker inte längre ha en åsikt om detta då jag faktiskt inte röstade men jag är inte heller i Sverige. Men jag ska göra något bättre jag ska ta reda på information, information om vad som är bra för mig, & för männiksor om kring mig & det är att bli av med vidriga människor som inte tänker längre än näsan.
 
Dags att hoppa in i duchen & lägga huvudet på kudden.
XoXo
 
 

Update

Kategori: Allmänt

Men ja jag vet jag är dålig på att skriva men jag har lixom inte tid .. Är det någon som undrar är det ju bara att skriva två rader till mig eller hur?
 
Hur som helst, jag har fått nytt jobb vilket många inte kan ha missat. Jag har fått jobb på H&Ms nya Global flagshipstore som ska öppna på  48 & 5ave här i NYC så jävla spännande är det. Butiken kommer vara 6 våningar, asså fatta 6 våningar heeelt sjukt. Så mina dagar går åt att få så mycket information som möjligt om typ allt ja vi får faktiskt mycket utbildning, vilket jag ser som enbart positivt. Vad mer gör jag? hmm jaa inte så mycket mer typ, festar har varit ute två gånger utan att bli full, men oroa erinte det kommer den galna ungen inom mig har inte försvunnit! vad har jag mer gjort? ja jag har umgåtts med kompisar & träffat nya männiksor & värmen börjar äntligen komma såå skönt. Som idag perfekt väder för att gå på dejt, men hade jag någon? absolut inte så jag tröstade mig med en glass från Mc donalds ngt ska väl ändå smaka som hemma eller hur?
 
Nä dags för mig att krypa till sängs jobbet kallar..
 
XoXo