aboutmisen.blogg.se

Regular basis makeup

Kategori: Allmänt

Jag är så himla tacksam att jag valde att köpa en ett litet kit från Bare minerals, det bästa köpet. Eftersom jag inte är den som tycker om att använda för mycket smink så kändes detta som ett bra val, ett naturligt val, haha. Jag kommer därför att dissa min lancome foundation, men kommmer sjävvklart inte dissa deras mascara babydoll..
 
 
 
 
Detta är vad jag använder till vardags, en mascara som är lila, såå glad att jag köpte fel mascara på flygplatsen i sommras.
 
 
XoXo
 
 
 

Friday means date night

Kategori: Allmänt

Running from you´r problems isn´t always the best thing do to but walking away is.
 
Idag har jag äntligen fått sova ut, vilket har varit skönt sov från 22 till 09 idag så skönt, plus att jag har en ledig dag idag, ännu bättre. Så min dag kommer bestå av att inte göra så mycket mer än att gå på bio lite senare i eftermiddag, så jag ska inte klaga när jag blir bjuden. Så ikväll blir det en liten fredagsdejt blir det allt, jag ser fram emot det.
Dags att hoppa upp ur sängen nu, laga lite mat & göra sig i ordning.
 
XoXo

Nu, nu är jag kär..

Kategori: Allmänt

Åkte hemifrån redan vid kl 8:00 idag & kom hem nu typ 9 timmar senare, oj skulle ju inte vara borta så länge men efter att har vari på intervju & suttit i frisörstolen kände jag att intervjun inte gick så bra så jag gav mig ut & letade efter nya, för jag vill verkligen inte ge upp, jag vill bevisa för mig själv & alla andra nötter där ute att jag faktiskt kan & jag faktiskt är bra!
 
I slutet efter mitt letande satte jag mig tunnelbanan för att åka & köpa lite godis som jag bestämde mig för att jag villle ha. Tack för att jag valde att hoppa av, blev nämligen fast i en liten pet shop hos en liten hundvalp. Detta var nog det sötaste jag sätt, jag är såld, helt tagen, jag är helt enkelt kär i den. Synd att den kostar 2000 dollar..
Trots att mina fötter gör ont efter att jag har gått mycket idag kan jag inte klaga, trots att det har varit kallt, ni vet så kallt att det gör ont i öronen, så kan jag inte klaga för solen skiner faktiskt.
 
Nä dags att laga lite köttbullar om det finns några lediga grytor..
 
 
Min kärlek, henne vill jag ha, så den som ger mig den kommer jag vara snäll mot resten av mitt liv.
 
 
XoXo

Fjärillar i magen

Kategori: Allmänt

Dem senaste två dagarna har varit helt underbara lite som om man har svävat på rosa moln, haha. Jag tro allt har känts så sjukt bra (trots att jag jobbat)för att solen har verkligen varit framme hela hlgen plus 10 grader varmt man kan inte klaga, den som har gjort det ska jag ge en fet smäll på käften. Gårdagen bjöd på häng på ett rooftop nere i downtown, vi åt lite frozen yougurt, tog en tyst promenad & njöt av solen som värmde våra kinder. Efteter ett tag fick Tone idén om att vi skulle hoppa på första bästa tunnelbannan & bara åka någonstans, vilket vi gjorde men mysslyckades sjukt mycket, så bättre lycka nästa gång till oss. Så när någon frågar vad vi gjorde i helgen blir det att säga att ja vi åkte tunnelbanna, YOLO..
 
Nä nu ska jag ta en varm dusch, & sen nanna kudden då jag ska upp vi 3, fuck my life. Men imorgon är det måndag, ny vecka, nya möjligheter. (Möte på Tisdag)
 
Empire state building, i ett soligt NY. Perfektion.
 
 
BK Bridge
 
 
 
 
XoXo
 
 
 

Blåsa

Kategori: Allmänt

Det är väl typiskt när man väl ska börja att springa efter ett långt uppehåll så får jag en jävla blåsa av min löparskor. Jag är så sjukt ledsen ska ni veta, inte nog med det eftersom det är så sjukt fint väder idag tänkte jag ju gå ut & springa men nej det kan jag ju inte göra nu, morr. Istället får jag ta tag i den tråkiga tvätten som har legat & väntat på mig i all evighet!

XoXo

löprunda i solen

Kategori: Allmänt

Idag har jag varut ute på min första löprunda sen jag flyttade till New york. För att ha haft  ett uppehåll sen en längre tid  tillbaka så är jag ändå rätt nöjd över mitt presterande idag. Det gick ju inte precis att säga nej till att gå ut & springa när det är solsken & +7 grader ute, helt perfekt väder för att springa, men resten av dagen kommer nog bestå av att bara ta det lugnt, då jag inte är så sugen på att göra något speciellt idag, Nä dags att kanske slänga ihop lite mat, typ ägg, som jag är besatt av att äta.
 
Have a great day
 
XoXo

Max Brenner

Kategori: Allmänt

Idag har jag enbart legat i sängen eller okej inte hela dagen hade inte Felicia hört av sig om att äta efterätt hade jag nog inte gjort något annat än att lata mig idag. Skönt att komma ut var det. Vi mötter upp på ett ställe som heter Max Brenner, en chocklad bar typ, ett himmelrike för alla som älskar chocklad. Men nu ska jag fortsätta att ligga & lata mig i sängen & kolla Serie..
 
 
 
 
 
 
 
 
 XoXo

Full Rulle

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag äntligen här i min säng det har varit fullrulle sen min födelsedag & jag har varken haft tid eller lust att skriva något! Min födelsedag var dock so fucking awesome! firade den men typ världens bästa människor har nog aldrig fått så mycket uppmärksamhet som jag fick på min dag. Det började men att vi hängde på PHD, för lite mat & tårta, japp jag fick en tårta, sen begav vi oss till Avenue för att dansa av oss tårtan vi ätit.. Ja behöver jag säga så mycket mer egentligen? kommer aldrig mer fira min födelsedag i Sverige igen, who knows I might never come back home.
 
Ikväll bjöd min fina Erika mig på bio, så fin är hon, men sen så glömde hon bort min födelsedag också oh well shit happens. Vi såg filmen about last night & jag var den enda vita människan inne i biosalongen såååå kul haha. Filmen går inte att klaga på den var lixom i min smak, en komedi som man skrattade sjukt mycket till så skönt var det att skratta så att det gjorde ont i magen..
 
Nä nu ska jag sluta prata & ge er lite bilder från veckan som gått sen ska jag krypa i säng då jag ska jobba imorgon.
Finaste Grattishälsningen från Freddag & Anna så fina ni är <3
 
 
 
.
Min tårta, happy!
 
Bästa pizzan i stan
 
Jag är allt bra jag, Tone fick en alla hjärtansdagpresent av mig!
 
Dagens i ett snökaos...
 
XoXo

It´s my day!

Kategori: Allmänt

Jag är helt hypad av att fylla år kan knappt tro det har aldig riktigt varit det men i år känns det som om att denna dagen kommer bli precis helt jävla underbar! Just nu känner jag mig hög på livet, det är ett lykorus som går genoom hela min kropp, har nog inte varit såhär glad & kännt mig så älskad av såå många på länge helt sjukt...
 
Trots att jag varit uppe sen klockan 3 imorse lyckades jag inte ta en powenap vilket är lite tråkigt, men men kanske få ta det sen när jag åker lite metro ner till Felicia för att hämta henne & Karro för att sedan åka ner till min muppunge Tone! 
 
Nu hinner jag dock inte mer, men tack alla fina för era Grattis hälsningar dem värmer så mycket.
Massa kärlek!
 
XoXo

Min dag, bara min..

Kategori: Allmänt

Om jag går & lägger mig så blir det min födelsedag mycket tidigare, haha asså jag är som ett litet barn helt hypad av att jag fyller år. Börjar bli till åren fyller fan 25, 25år detta är helt sjukt! Det ska i alla fall bli mycket spännade att få fira min födesledag i New York. Kan fortfarande inte fatta att jag bor i en stad många svenskar drömmer om att få bo i, sjukt. Men allt för kul ska jag inte få ha ska jobba skitpasset imorgon 5-2 så det bli att gå upp runt 3 så jag måste krypa ner till sängs strax.  Det blir till att ta en powernap efter jobbet så jag är redor att fira min dag på kvällen, ska dock skämma bort mig med en manikyr & pedikyr imorgon, vilket ska bli trevligt.
 
Nä dags att hoppa i säng nu..
 
 
XoXo
 
 

Slut som människa

Kategori: Allmänt

Sitter här & äter ahlgrens bilar & njuter av dem sista timmarna inna jag måste åka till jobbet, fan har snart snällt i mig hela påsen, illa..  Så som ni mäker blir det inget YOLO denna helgen tyvärr får ta det på måndag då jag fyller år wiihoo. Oj där tog bilarna slut, tur att jag har en till påse!
 
Jag hade tänkt skriva något mer men jag har fan tappat bort hjärnan idag så att tänka på något bra kommer inte på frågan, kankse skulle ta en powernap innan jobbat? 
 
XoXo

Solen skiner i alla fall

Kategori: Allmänt

Igår tog det mig 2 timmar att komma hem då det var något signalfel man bara what the fuck, for real? men efter två timma var jag äntligen hemma, somnade runt 9 tiden i går & vaknade vid typ kvart i 8 idag. Ja det suger att klockan ringer klockan 02:45 månadagr & torsdagar för att jag måste jobba klockan 5, detta är inte klokt men så är det. Idag börjar jag inte föresn klockan 1 men innan dess måste jag åka ut till Queens & hämta min check, som inte kommer vara alls bra då jag var ledig en vecka för att hälsa på Sverige. Men jag hoppas (vågar inte hoppas för mycket) att jag snart har ett nytt jobb, då jag hade en arbetsintervju i går, en andra omgång med samma företag, dock kände jag att jag inte hade några bra svar på hans frågor, utan kände att den första intervjun gick mycket bättre, men vi får vänta & se får hålla tummarna till max, annars har jag annat att söka & andra intervjuer att gå på som tex VS men där tjänar dem mindre än vad jag gör nu tror jag..
 
Nä nu måste jag göra mig i ordning innan jag måste bege mig för att jobba,
Roligare än såhär blir det inte just nu, men solen skiner i alla fall utanför fönstret, happy!
 
 
 
XoXo
 

Ledighet

Kategori: Allmänt

Är inne på min sista lediga dag för denna veckan & har inte en ledig dag förens hmm någon gång nästa vecka, minns inte ens vilken dag det var.. Inte nog med de måste typ gå lägga mig vid 7-8 ikväl för att klockan ringer vid 02:45 för att jag ska börja jobba klockan 5:00 på morgonen. Kan någon vara snäll & göra slut på min elände? Hoppas innerligt att allt kommer gå bra imorgon..
 
Idag har jag inte gjort mycket, har i stort sätt spenderat hela dagen i sängen & tänker fortsätta med det, då vädret rent ut sagt suger getröv idag, det är lixom blaskit & halt ute, dem kan inte riktigt skotta snö här...
Jag gjorde lite mer i går i alla fall, gick en sväng på stan, lunchade med Erika, mötte upp Tone för att åka till Target i Brooklyn, måste utforska Brooklyn mer asså...
 
Nä nu ska jag återgå till att inte göra ett smack..
 
 
En klänning jag hittade i går & som jag förr för direkt men inte säker på färgen, så tar emot alla åsikter..
 
 
XoXo
 
 

Love

Kategori: Allmänt

Whoop whoop
! Som ni säkert vet vid detta lagret så har jag varit på besök i Sverige för att överraska mamma på hennes födelsedag I know I´m awesome. Jag överraskade inte bara henne utan resten av hela familjen, hahah borde nog flytta utomlands oftare..
Veckan hemma gick dock väldigt fort, lite för fort jag hann inte med att träffa alla som jag ville, ja det fanns någon där hemma som jag hade velat träffa. Men som jag nästan trodde så skulle det inte blir så, vilket lite låg på båda kanske men jag gjorde valet till att inte hälsa på utan stanna kvar i småland.
En dag i Stockholm hann jag i alla fall med, fast inte så konstigt när jag skulle åka från Arlanda. Så min sista kväll i Sverige tillbringades med min lilla Hanna.  
Det var tungt att lämna Sverige är ju trots allt uppväxt där, men jag har inte så mycket kvar där ändå förutom vissa vänner & mina kusiner, så ja jag fällde väl kanske några tårar när jag satt på bussen ut till Arlanda Trots att det var tungt att lämna Sverige så kändes det konstigt att vara hemma för allt är verkligen så annorlunda & jag har vant mig vid alla människor här jag menar det är knappast en lugnt stund i denna stad men hemma i Sverige var det typ "dött" haha.. Jag hade ocks tänkt ge er lite bilder men råkade visst glömma min kamera i Sverige vilket suger min lite bilder på mobilen har jag..
 
Hahaha just det fick göra en extra säkerhetskontroll på flyplatsen, vadå chockad när jag skulle lämna in min biljett för att stiga på plabet & dem bara nä men du ska få göra en extra säkerhetskontroll hahaha.
 
 
 
 
 Nej Mia du får inte vara med på bild..
 
 Du får inte heller pussa mig för jag gillar inte tjejbaciller!
 
 
Överraskade min fina Linda <3
 
 Var ju tvungen att hälsa på dessa fina grabbar!
 
 Ett måste!
 
 
 
 
Har aldrig sagt att vi är normala, men sjukt snygga är vi! Kusinvitamin. <3
 
 
<3
Kunde inte få nog!
 
 
<3
 
XoXo