aboutmisen.blogg.se

Människa igen

Kategori: Allmänt

Jag är äntligen människa efter gårdagens galej, känns rätt skönt men det tog fan 2 color, lite osbågar & en promenad på 40 min (4,6 km) innan det skulle ske. Lika bar att hoppa in i duchen nu så man blir ren.

En bra kväll innebär en bakisdag

Kategori: Allmänt

Här ligger jag bakis i soffan & tycker synd om mig själv. Hade helst nu haft en cola här brevid mig men inte det, istället ligger jag här med en huvudvärk & en mage som börjar kurra igen trots att jag fick frukost hos Timothy. Vilken jävla bra granne & vän jag har, riktigt svärmorsdröm med en rapp käft haha. I vilket fall som helst jag hade kunnat stå & dansa hela kvällen lång i natt, för jävligt att det bara var öppet till två? vad är det för dummheter? jag hade ju för helvete kommit in i mitt flow & fick jag fortsätta? eh nej för att dom tycker att två är en bra tid att stänga, tycker inte jag.. 
 
Nu ska jag fortsätta vara bakis..
 
 
 
 
Fan man kan egentligen inte ha tråkigt med dessa brudar <3 Massa kärlek.

#Järngänget #hotlinefashion

Kategori: Allmänt

Äntligen är det lördag & äntligen ska 3 av mina favorit tjejer komma hit ikväll, vilket innebär mycket alkhol, fnitter & en massa skitsnack, eller kankse borde säga snusksnack! Vi alla har ju llite att dela med oss av allt! & ikväll ska även ett stort avslöjande ske, vilket för mig är lite spännande men jag tro inte det kommer vara det för två av tjejerna men så är det i alla fall, men nog om det. Jag borde bestämma mig vad jag ska ha på mig, hur jag ska ha mitt hår & jag borde också gå & lämna allt skräp & hämta mitt paket.
 
Detta kommer blir en superkväll, med mina super flickor.
 
 
 
 
 
 

Ett glädjetjut

Kategori: Allmänt

Att sitta naken i soffan med enbart ett tockare täcka är så jävla nice, eller ja helt naken vore ju att ljuga, trosorna åkte faktsikt på. Vill inte ha soffludd i rumpan. Ikväll är en mycket bättre kväll, jag tror äntligen vilken väg jag ska välja i korsningen. Tänk att en liten tjej börja tjuta av glädje när jag berättat vad jag tänker kan få mig att verkligen vilja göra det utan att ens tveka. Det är dok bara några saker som måste fixas innan jag kan slå min plan i verket, fy fan vad coolt det skulle vara, bara vissa saker kommer funka..
 

Barn kan..

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen ett par dåliga dagar just nu, känner jag & tyvärr kan det en anning gå ut över fel personer. I vilket fall som helst så blev min kväll lite bättre när jag var & handlade. När jag stod & plockade ner godis kommer en liten kille på ca 3 år, han stoppar ner handen bland napparna, tar en & äter den. Hur söt är man inte? jag var tvungen att hålla mig för skratt.. Att en liten främande unge kan göra att kvällen blir så mycket bättre..
Nu är det faktiskt dags för mig att hoppa i säng då klockan ringer kl 05:30 imorgon då det blir jobb 8-17.
 
 

Regn

Kategori: Allmänt

Jaha då var det regn idag, men det tänker jag inte låta hindra mig från att ta en löptur när jag kommer hem ikväll! Det jobbiga är ju att man är hemma så sent! Hopplöst att jobba till 19:20, bläää alltså kan man säga att jag har två timmar kvar på jobbet & jag vill verkligen inte mer.
Nä dax att ta på sig pjuxen & knega någon timme till.

Some days are just....

Kategori: Allmänt

Idag är en sådan dag känner jag då, jag verkligen inte orkar mer. Jag har kommit till ett vägskäl där det finns 3 olika vägar & jag vet inte vilken väg jag ska ta. Det finns inte riktigt heller någon runt mig som kan ge mig ett gått råd känner jag eller förstå vad jag känner. Jag vet bara att jag inte orkar med all negatov energi runt om mig pågrudn av det påverkar mig & i sin tur blir jag negatov & sprider det vidare & jag vill inte det mer. Jag vill inte heller känna känslan av att vissa vill att man ska på något sätt misslyckas, att man typ ska vara på sin plats där man är nu bara för att dom själva på något sätt ska komma längre. Varför kan man inte bara vara glad för en annan person? varför kan man inte bara säga, men fan vad bra du är, eller fan klart som tusan att du kommer fixa det där. Varför känner jag att ingen tror på mig? Jag vill gärna bara ha bort allt...NU
 
 

Bildbomb

Kategori: Allmänt

Godkväll, jag orkar inte skriva så detaljerat om midsommar
mer än att den var sjukt bra & full med alkohol..
 
Mot ett regnigt Öland.
 
Men efter regn kommer solsken, så vi firade det med att äta en tårta.
 
<3
 
Snyggast i stan<3
 
Vilar upp oss inför rond2.
 
Man ska börja i tid.
 
Kvinnogöra...Jag latade mig under tiden.
 
Wihoop, Wihoop detta är så kul tycker Vera.
 
Då var det dax att in ta beachen.
 
Eller vänta? vad fan har hänt i helgen?
 
 

Oh no

Kategori: Allmänt

Snart ska bussen komma & ta mig till flygplatsen som ska ta mig hem till Sverige, känner väl inte riktigt för att åka hem. Life's a bitch then you merry one!

Mot sitt slut

Kategori: Allmänt

Sista dagen i värmen, imorgon bär det hem mot Sverige & dess gröna skogar? Sugen? Både ja & nej. Alltid skönt att komma hem men samtidigt att bara få slappa & inte behöva anstränga sig så mycket är också rätt nice. Frågan är vad jag ska hitta på för bus sista kvällen? En favorit i repris. Vad jag än tänker hitta på så kommer det att bli vad som händer på Rhodos stannar på Rhodos...

Hot hot hot

Kategori: Allmänt

Skojjar inte det är sjukt varmt idag, hade jag kunnat hade jag simmat runt i poolen hela dagen men vill inte se ut som ett russin. Så just nu sitter jag i skuggan med min gangster keps & dricker cola..

Beslutsångest

Kategori: Allmänt

Efter att ha provat kläder hit & dit, inte kunnat bestämma mig av någon anledning så är det nu dax att äta lite mat, kanske blir det pasta ikväll? Fan kan inte bestämma mig, hur svårt ska det vara?

https://cdn2.cdnme.se/4115763/7-3/pic_51bf40f8e087c32de5c9a1e0.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4115763/7-3/pic_51bf40f8e087c32de5c9a1e0.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4115763/7-3/pic_51bf41b6e087c32eaee1b577.jpg" class="image">

Levnadstecken?

Kategori: Allmänt

Japp jag vet dåligt med uppdate men jag har haft fullt upp dom senaste veckorna, jobba, vänner som kommer hem, men sen i torsdags har jag semester!. Så just nu befinner jag mig på Rhodos för att återhämta mig innan midsommar & sommar säsongen på jobbet! Men nu ska jag återgå till mitt solande, kanske till & med ta ett dopp.

Semester

Kategori: Allmänt

Äntligen har jag semester! Inga måsten, inget jobb & ingen stress, eller?
I vilket fall som helst när jag kommer hem är det midsommar, vilket kommer bli så jävla kul! Men nu ska jag fokusera på min semester & bara ta det easy & njuta...

Semester, jo tack

Kategori: Allmänt

 
Jo men så att nästa vecka är det denna utsikten jag kommer ha från en solstol, Tackar jag innerligt för. Jag kommer vara brun & fin till midsommar vilket kommer bli så bra...
 

Smärta

Kategori: Allmänt

Att se någon som betyder väldigt myckt för en må dåligt, som inte är sig själv, som inte blir lika glad längre när man är & hälsar på gör riktigt ont i mig. Det gör extra ont när jag vet att jag inte kan göra något, precis inget. Ibland önskar jag att min familj vore en normal familj, men nej då dom ska vara så egna & speciella, inte undra på att folk tar avstånd från dom. Det är till & med så att jag vill göra det rätt ofta..Ibland skulle jag bara vilja klippa banden men jag vill inte gå miste om mina små barn, mina söta små älskade skitungar som jag ibland kan bli så galen på, men dom är ju mina, mina små skitungar & hur ska jag kunna lämna dom?..

Något nytt?

Kategori: Allmänt

Jaha då var snart denna helgen över & det blev en lugn sådan, som på ett sätt var bra men det har blivit för mycket tänkande. Tänkande på det mesta som rör mitt liv just nu, hur kommer framtiden se ut? vad ska jag göra? Jag har också tänkt på om jag skulle ta ett flyttlas? samtidigt som det vorde så jävla kul att komma upp i vårt avlånga land & då självklart menar jag Stockholm. Men samtidigt känner jag mig trygg & hemma här, eller har jag bara blivit bekväm?. Vilket fall som helst så står mitt liv still just nu, jag vill att något kul ska hända, jag behöver något nytt. Fan det blir ju inte bättre av at lyssna på Melissa Horn heller....

Härliga söndag

Kategori: Allmänt

Jaha då var vi inne på helgens sista dag igen. fan en ledig helg går så fort, för fort. I viket fall som helst så känner jag på mig att denna söndagen kommer bli strålande då jag ska bli bjuden på söndags middag av min vän. Så himla najs ska det bli.. Vad resterande söndag bjuder ppå får vi se, blir nog att jag avslutar den med träning då min löpning idag gick i kras, jag fattar inte min kondtition har försvunning totalt när jag ska springa ute, lite tråkigt om du frågar mig...
 
Nä nu ska jag se om Timothy är redor för lite mat shopping.

Tiden

Kategori: Allmänt

Jaha då var denna lördag snart över & vad har jag gjort? inte så jävla mycket mer än träning & ska strax ner till tvättstugan för att hämta den sista tvätten. Så mycket mer har jag inte gjort mina vänner. I går fick i alla fall mitt hår en ny fäg så jävla nice, hon är så jävla bra min frisör, visst det kostar men fan jag är sjukt nöjd varje gång.
 

Regn

Kategori: Allmänt

Att höra regnet smattra ner på fönstret är ganska mysigt, fast samtidigt så är jag uttråkad, jag hade velat ha sol så jag hade kunnat få lite färg på min bleka kropp men inte det. Så denna lediga lördag kommer bestå av att ligga & soffan & kolla på film. Visserligen är dte bra ibland & inte göra något utan abra vila vilket min mage behöver. Lite godis skulle ju iinte skada dock, men det regnar & jag hittar inte mitt paraply, har inte letat heller.