aboutmisen.blogg.se

Sverige

Kategori: Allmänt

Hänger hemma i Sverige därför har det varit dåligt med uppdatering! Stod & plingade på mammas dörr i lördags för att överraska henne på hennes födelsedag, vilket geni jag är! Det var ingen som visste att jag skulle komma hem så det blev många tårar när vi åkte & hälsade på alla! 
Tanken var att jag skulle hälsat på lite kompisar här hemma också vilket jag har gjort men dock fick det utebli en sväng uppåt landet för att hälsa på en person som jag på något konstigt vis har saknat & velat träffa, men efter mycket om & men så blev det inte så vilket jag ändå kände på mig & ja jag är lite ledsen över det. Finns dock inte så mycket att göra åt saken.

Sverige som jag saknat dig, trots att du är ett kallt land..

Uppdaterar mer när jag är tillbaka i NY..


Blåögd eller bara för snäll?

Kategori: Allmänt

Sitter & läser om ett sms om & om igen, det nöter sig i hjärnan, hjärncellerna snurrar så huvudet snart trillar av, jag vet verken ut eller in. Jag vet att jag måste sluta lägga ner tid & energi på människor som inte ger mig något tillbaka & lägga energi till människor som ger mig det. Om jag kunde gå in på mer detaljer så skulle jag men det skulle förstöra en hel del då & det blir inte kul.. Men när ska jag lära mig? när ska jag lära mig att jag inte är någons andrahandsval, någon man kommer till när det passar en? Jag måste sluta låta folk behandla mig så för det går mig så jävla ledsen, arg besviken, eller jag vet inte. Känns just nu att jag bara vill skriak rätt ut. För när jag försvara mig eller säger i från så är det jag som får ta smällen, jag som "har mens", jag som är löjlig, varför är det så fel att jag inte vill bli behandlad som skit? jag måste sluta, jag orkar inte med det mer. Jag måste sluta vara för snäll speciellt mot det motsatta könet! det är bara jag själv som far illa av det ingen annan. Jag måste vara hådare, måste vara tuffare..
 
XoXo

Ledig för att det är snö?HAHAHA

Kategori: Allmänt

Har precis avslutat ett skypesamtal med min fina/knäppa/konstiga kusin, lilla skitunge eller ja han är inte så liten längre utan han fyller 16 om några månader, why?. Du är fortfarande 6 år i mina ögon. Åh vad jag vill hem nu..
 
Ja egentligen skulle jag varit på jobbet idag, men eftersom det är snö & vi inte hade fått några varor så fick jag ett samtal precis innan jag skulle kliva ut genom dörren att jag inte behöver komma till jobbet idag utan får jobba imorgon i stället 7-3.. Men jag menar tänk om jag hade haft hela dagen planerad? helt sjukt nu hade jag ju dock bara kvällen planerad men ändå! Gud döda mig jag måste hitta ett nytt jobb..Hoppas turen vänder snart bra, typ imorgon.
Så eftersom jag är ledig idag så tänker jag inte göra så mycket, nej jag tänker inte ens laga mat för det orkar jag inte. Borde kanske leta upp ett gym jag kan börja träna på?
 
Nä dags för lite serie nu sen måste jag nog ta tag i mitt liv idag, har lite att stå i.
 
XoXo

Snö

Kategori: Allmänt

Har precis fått sätta mig ner i min säng, har varit uppe sen 04:00 idag OMG kill me gud vad trött jag har varit men jag kämpade mig igenom dagem tack vara att jag drack två burkar Cola, ja den äkta sorten!
 
Ikväll har jag haft en utmärkt kväll med min "bitchiga"/mammiga/knäppa/söta/fina Tone. Hon lagade mat, jag har hittat en vän som är precis som mig i köket, hon vill ha det på sitt vis så jag höll mig undan hahah det vart svårt ska ni veta. Klart som fan jag ville ha mina fingrar med i spelat men oh no den lilla envisa jävlen lät mig inte få vara med så jag satt där i ett hörn & kollade på & blev mobbad haha nää så illa var det inte, haha. Vi drog även ett avsnitt av Hart of dixie innan det var dags för mig att åka hem innan jag somnade i hennes säng. Så här är jag ska snart krypa till sängs & äntligen få sova.
 
Jo just det idag när jag slutade jobbet kom jag ut till ett snöoväder haha. Tänk er att komma till jobbet runt 6 på morgonen inte en snöflinga, vara instängd på ett lager med inga fönster & komma ut & se snön ja lite konstigt kändes det..
 
 
Täckt med snö. Me like?
 
XoXo
 
 

Sova

Kategori: Allmänt

Ska strax gå & lägga mig då jag måste upp vid 5 för att börja jobba vid 7! & hungrig är jag med men men! Jag vet inte hur många gånger jag tänker detta men jag så sjukt glad över att jag valde att flytta till USA ett tag. Inte bara för att det faktiskt ha fått mig att inse rätt mycket utan också att jag har fått träffa så grymt sköna människor! En resa som har gjort att jag äntligen få vara mig själv igen, en glad tjej.. Trots att jobbet suger så gör det inte så mycket jag får göra något många enbart kan drömma om & jag fick chansen att göra det innan jag insåg att jag inte gjort något med mitt liv & blivit för gammal! För om sanningen ska fram så är man ibland för gammal för att göra vissa saker.. 
Så med andra ord är jag tacksam att jag insåg detta i tid istället för att vakna upp & känna vad har jag gjort med mitt liv..



XoXo

Lugn & fin

Kategori: Allmänt

Hej hej & hemskt mycket hej.. Äntligen får jag skriva ett litet inlägg har inte orkat göra det i veckan! Jobbet har väl gått bra tror jag hehe, men ja det är ett mycket speciellt ställe haha men men jag har en inkomst i alla fall. Likaså denna veckan som kommer ska jag jobba på 34th street...
 
Vad har jag mer gjort denna veckan? ja jag har festat, vi körde tisdagsdansen på Avenue & jag fick äntligen min pizza som jag ville ha, haha. I fredags sa jag hejdå till Samantha som tog sitt bagage & flyttade till Chicago, hängde med Erika som jag inte träffat på hela veckan & bara vilat en vila som är välbehövlig om jag ska åka med hela denna veckan... & ja behöver ni ens fråga? jag har shoppat ännu mer på Vs men asså det är så mycet jag vill ha där i från haha. Jag har även köpt en födelsedagspresent till mamma som hon kommer få på sin födelsedag s lika bra att hon håller sig hemma för den kommer komma med bud!
 
Tackar för att NY ville ge mig  +7 grader i veckan..
 
 
 
The social elites..They know how to do it.
 
 
 Partygirl.. Ja i alla fall min lilla Tone ;)
 
XoXo
 
 
 
 

Vila

Kategori: Allmänt

Har ännu en gång på ca 1 månad åkt på en förkyldning.. Tänker inte gå in närmre på det då jag inte tycker sånt är så trevligt att prata om. veckan har rullat på bra, har en ledig fredag vilket kommer bestå av vila, luch med Samantha  & Karen, efter det ska jag möta upp Erika som  jag inte träffat på hela veckan. Jag har en jobbdag kvar denna veckan vilket är imorgon så nej det blir inget festande ikväll eller imorgon då jag känner att jag måste vila upp mig lite då jag har saker som är inplanerade nästa vecka & känner att jag vill vara pigg & frisk till det.
 
Nä nu måste jag göra mig i ordning..
ha en fin dag.
 
XoXo

VS

Kategori: Allmänt

Här kommer lite smått & gott som jag handlade hem från Victoria´s secrets 
 
 
 
 
 
XoXo

I'm so bad

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag på metron igen för att åka ner till min lilla Tone (tuna fisken) för att kolla film! Hatar att vi bor så långt bort från varandra.. 
Well skulle egentligen mött upp Vivian idag men blev inte så utan jag gick en sväng på stan.. Ja men ni känner mig så ni vet att jag handlade lite sjukt snygga saker från Victorias's secret, det går lixom inte att hålla sig! Ni måste förstå mig haha! Men vad jag köpte där i från får ni bild på imorgon då jag inte hann fota det innan jag var tvungen att gå! Jag lyckades också få med mig ett par skor från aldo som jag & Erika kollade på i går, kommer lätt bli mina söndags sneakers!! Iknow min svagheter är skor & underkläder från VS! Det måste vara en butik killar inte borde klaga på att gå in i, jag menar det är ju lika mycket en butik för honom som för henne, hehe..

Hahah ser ut som om jag har ben som ett litet barn!

Jag är inte värst i alla fall!





XoXo

Under my umbrella

Kategori: Allmänt

Igår tänkte jag ge er ett inlägg men mina fingar valde att trycka på fel knappar så allt raderades & klockan var närmare 1 innan jag gick & la mig därav vaknade jag väldigt sent idag, men det var skönt att sova i 10 timmar. Nu har jag i alla fall vaknat till liv efter en 30 minuters dusch, himla skönt.
 
Igår stod det shopping, middag & bio på schemat. Ja shoppingen gjorde jag själv. Gick runt på 5 ave med mitt nya fina paraply, japp jag har äntligen införskaffat mig ett sådant & jag är väldigt nöjd över det. Lite senare mötte jag upp Erika för att äta mat på TGI Fridays, ätligen fick jag min potatismos jag hade cravingar för dagen innan. Efter detta begav vi oss till biografen för att se filmen Herkules, ja jag kan väl helt ärligt säga att jag inte var så impad av filmen lite för overkliga effekter för min del, haha. Men hans kroppp dreglade man lite över.
 
Nä nu måste jag göra mig iordning så det blir något gjort här.
 
 
 
 
 
 
 
 
XoXo
 

Cravings

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen stigit upp & gjort mig i ordning, ska strax bege mig ut för att möte upp Erika men först måste jag göra lite shopping då mina träningsbyxor sprack i går.. Blir ju inte bättre av att jag äter pepparkakor till frukost!
 
På tal om pepparkakor, så att bara äta det innan utgång är väl inte alltid det smartaste då det blev lite för mycket av det goda, vilket resulterade i att jag gick hem tidigt. Trots att jag gick runt 2 så var jag inte hemma förens 4 halv 5. Varför? jo för på metron hem började jag sukta efter KFC så jag hoppade av metron vid Grand Central, hahaha där gick jag & surrade runt i någon timme innan jag gav upp, letade upp 42 street & åkte hem.  Så istället fick det ´bli till att äta Doritos i trappan innan jag gick in & la mig..
 
Nä nu ska jag skutta ut i regnet.
 
XoXo

Puss

Kategori: Allmänt

Jag ska strax bege mig ut men tänkte först skriva några rader. Ja jag vet jag är jätte dålig på att uppdatera er men det händer inte så mycket, eller jo händer ju saker hela tiden men inget jag vill dela med mig av just nu! Jag kan i alla fall säga att jag blir mer & mer kär i New York  & jag börjar bli mer & mer glad & positiv till typ allat, känns så skönt, äntligen har jag börjat hitta tillbaka till mitt vanliga jag. Men nog om det. Nästa vecka kommer bli en spännande vecka. Ska nämligen få jobba i en av Zara butikerna inne på Manhattan, (34th street) på deras lager. Visst det känns ändå lite nervöst för allt här borta är så annorlunda, hur dem jobbar, hur dem tänker, men jag ser detta som att jag får helt enkelt mer erfarenhet bara.. Men samtidigt kommer jag inte få se mitt lilla ögongodis på en hel vecka, känns ju lite sådär men men, får bita ihop..
 
Men innan nästa vecka börjar så har jag en fullspäckad helg framför mig, Ikväll slår vi klackarna i taker på Finale & Avenue, imorgon är det tjejdag med Erika, underbart!
 
Nu ska jag fortsätta äta mina peppakaor, ja jag har ju hört att man måste äta innan man ska dricka alkohol!
 
 
XoXo

YOLO

Kategori: Allmänt

Vilken toppen dag jag haft! har äntligen tagit tag i träningen (får vi hoppas) efter jobbet drog jag hem till min lilla solstråle Tone för att ta ett pass på hennes gym som hon har i huset, fy fan vad duktiga vi var om jag så får säga att! Dock tro jag Tone blev lite hög på sin proteindryck men äää, eller hoppas inte hon klätrar ¨på väggarna där hemma nu!
 
Min helg har varit till belåtenhet skulle jag väl vilja säga! Middag med Ludde & Ida (hans tjej) på fredag. På lördag var det dags att slänga på en ny färg på huvudet, no more redhead utan ska försöka gå tillbaka till min vanliga hårfärg, jag blev mycket nöjd men det kostade också men men det var det värt det.
Senare på kvällen  var det dags att slå klackarna i taket på Marquee, jag drog med mig två härliga tjejer ut, Ida & Emma, haha himla mysiga tjejer & kul hade vi. Denna gång hade "vi" bord på övervåningen så varje gång vi skulle ner på toa var vi alltid tvungen att ha någon i trappan som väntade på oss & en av gångerna när jag skulle hämta upp Emma så råkade vakten armbåga mig i ögat så min lins åkte ut men snabb som jag var så lyste jag med mobilen & stoppade in linsen i ögat igen. Dock tappade jag linsen två gånger(på golvet) innan jag fick tag på den, jävla sneaky lixom. Oh well kanske inte så bra men hey YOLO..  När klockan vä stod på 03:30 så bestmde vi oss att bege oss hemåt, eller ja hem till Felicia. Varje gåmng det var grön gubbe ¨på ett övergångställe så sprang vi, så att komma hem från 26 street till 42nd street, tog ca 25 min & då hann vi handla nattmat i form av doritos, oreos, jordgubbar & cola. Klockan var nog runt 5 när våra ögon väl slocknade & jag kan säga att jag har nog inte sovit i en sådan skön soffa innan..
 
Jag är så sjukt glad att jag har flyttat till NY för ett tag, att jag får chansen att träffa så många härliga människor som bara får mig att le & skratta. Detta kommer jag leva länge på.
 
 
 
 
 
Puss från oss
 
XoXo
 

Inga konstigheter

Kategori: Allmänt

Oj då klockan är snart 1 & jag ligger i sängen & lyssnar på musik, jag ska strax gå upp, klä på mig & skutta neråt. Först ska jag bara äta upp resten av pepparkakorna innan jag gå. Japp dagens frukost (fan måste börja träna!). Tro det eller ej men jag blev hungrig av att äta pepparkaorna haha oh well.
 
I går träffade jag upp Ludde & hans tjej Ida, mycket trevligt må jag säga. Vi drack lite öl, vin gick ut & käkade & tänkte att vi skulle gå & ta en drink efter jobbet vilket vi gjorde, vi hittade ett ställe, vi betsällde våra "drinkar" vilket visade sig vara enbart ren sprit fy ´fan vad äckligt, vi drack inte ens upp skiten hahah!
 
Nä nu får jag lyfta på arslet & klä på mig lite kläder, & gå ut, får hoppas på att det inte är -17 grader ute idag..
 
Ludde/Luddo & Ida
 
Våra jätte goda drinkar..
 
XoXo
 
 
 

VIP- Vädligt Viiktig Person (er)

Kategori: Allmänt

.Nej jag kommer inte ge er någon resumé av året, jag kommer heller inte babbla på om meninglösa saker om vad mina nyårslöften är eller hur underbart bra 2014 kommer bli. Jag kommer bara ta en dag i taget & idag inser jag att jag är glad att jag gjort viss val jag gjort under 2013..
 
Istället tänkte jag berätta om hur jävla bra min nyårsafton var! trots att jag var tvungen att gå hem runt 2 då jag var tvungen att vara på jobbet  kl 9:00 idag & ja jag kom i tid så hade jag kul.
Det började med middag hemma hos Felicia, hennes kille & hans kompis på 42nd street (Time Square), Detta var nog en av dem finaste lägenheterna jag sett, fy bubblan vad avis jag är, sjukt fint var det. Runt 9 tiden var det dag att bege sig till Pier36. Jag har inte riktigt fattat var det är för ställe men i går var det en jävla fest där, det var massa Dj som spelade bla Cedric, Rehab & några till som jag inte minns namnet på hehe Oh well asså jag trodde ju att vi skulle ha ett "vanligt" drinkbord sådär som man har när man går ut men NEEHEE! Det var VIP, asså för en som aldig varit det eller vad man ska säga så var det riktigt jävla nice, vi hade bord precis vid scenen, vi såg allt, vi behövde inte trängas & fick dricka till vi inte orkade me, en sjukt nice upplevelse vill jag säga. Som sagt jag tog det lite lungt eftersom jag visste att jag inte skulle få så mycket sömn, vilket jag inte fick så det vara så värt det! Jag är glad att jag fick följa med & umgås med dessa underbara människor!
 
Nu ska jag sluta prata & ge er lite bilder
 
Utsikt & Empire state building!
 
Fina tjejer
 
Happy!!
 
Let´s play with our phones..
 
 
Suite up
 
 
 
Happy Guys
 
Thank you!
 
XoXo