aboutmisen.blogg.se

1 år

Kategori: Allmänt

För 2 dagar sen insåg jag att jag att jag gjorde de bästa valet jag gjort jag satte mig på ett plan med två resväskor & flyttade till USA.  Det var inget svårt val att göra det fanns bara en rädsla, en rädla av att misslyckas, kanske handlade mer om att vad andra skulle säga om jag jag inte hittade ett bra jobb, ett boende på manhattan osv. Visst har jag varit omrinkad av människor som har fått mig att känna att det mesta jag gör är ett misslyckande att dem aldrig har fröväntat sig att det ska bli något av mig., att jag alltid jag ska vara den som finns där men att dem aldrig ska behöva ge något tillbaka. Jag är glad att jag lcykades komma ifrån det. Jag vet att ni i dag förhoppnings lever det iv ni vill leva i men det är inte jag, jag vill leva, jag vill göra det som känns bäst nu & leva livet innan det är för sent, hade jag vetat att jag till slut skulle få vara den jag är en glad & liten sprallig filur så hade jag flyttat hit för länge sen.
Visst har jag varit omringad av negativa människor som inte gör annat än att gnälla om vad andra människor gör eller inte gör vet ni vad jag har att säga till er? ta en titt i spegeln & ransaka dig själv för du är inte bättre.
Jag är glad att jag tog steget & flyttade hit, allt ordnade sig till slut jag har ett jobb som jag älskar (trots att lönen inte är den bästa & efterbliva kollegor, inte alla) & ett nytt boende ska hittas men det löser sig.

Det enda jag saknar är Lakrits, falukorv, svenska våfflor, okej vi säger svensk mat lättast hmmm vad är det mer? Jo just det mina fina tjejer, Hanna my wifey, det bästa tvillingparet Malin & Linda, gud vad gjorde jag innan jag hittade er? & min lilla Ida. Om jag skulle få 3 önskningar skulle det vara att få hit er..

Nä nu ska jag väl lyfta på röven ur hotellsängen & få & köpa lite mat. Ja just det för er som undrar så är jag i Massachusetts & hjälper till att öppna en H&M butik :) heey får redan åka runt & hjälpa till & företaget står för allt.
 
 
 
XoXo