aboutmisen.blogg.se

Ett bättre Avslut

Kategori: Allmänt

Hej igen två inlägg på en dag det är inte vanligt det.. Ja jag gick ut i regnet igen & snacka om att jag blev riktigt jävla blöt bara av att gå till metron, jag blev dyngsur så mina skor behöver torka likaså mina byxor. Men nu sitter jag här igen i min PJ & äter pepparkakor & godis, ska strax öppna upp min julmust, bra avslut på denna söndag..
 
 
 
 
 
 
XoXo

mr grey?

Kategori: Allmänt

Det är grått & ruggit ute idag, den perfekta dagen till att stanna inne.. Helt ärligt jag har verkligen ingen lust att stanna inne idag, men vad ska jag ut i regnet att göra? jag äger fotfarande inget paraply. Jag säger till mig själv varje gång när det regnar att jag måste köpa ett paraply, men jag gör det en annan dag, hahah gör jag det? nä inte precis... Men trots att det regnar så har jag redan varit ute, var tvungen att tvätta & jag ska strax ut igen jag ska bara laga mat. Japp ni läste rätt jag ska laga mat! kände att jag inte längre kunde köpa mat varje dag när jag jobba måste bli duktig igen & laga mat det tar ju trots allt inte så lång tid eller beror väl mer på vad man lagar..
 
Hoppas det inte öser ner när jag väl ska skutta ut igen..
 
XoXo
 
 

Oh Happy day

Kategori: Allmänt

En lugn & ledig kväll omvandlades till en shoppingkväll! & nu sitter jag äntligen i sängen, i min nya PJ & ska strax hoppa i sänge klockan är trots allt snart 1 på natten här & imorgon har jag mycket jag ska göra.. Äntligen kanske saker & ting kan ordna upp sig för mig..  
 
Inte bara min PJ är ny utan fick med mig att par skor hem från Aldo, & make up från Mac. Jag vet att man inte kanske alltid ska lyssna på försäljare, men fy fan vad kul det var att hör alla  komplemanger dem gav mig inne på MAC, det var allt från mitt hår till min hy! Heheeee.. Dock så brukar folk kometera mitt hårt härt borta & på ett sätt tycker jag det är så jävla fint, Ser man någon på stan, affären, tunnelbannan eller på jobbet som har något man tycker ser jävligt bra ut varför då inte bara slänga i väg en komentar till den personen. Jag lovar det kommer göra han/hennes dag.. Så Sverige shape up!
 
 
XoXo

Pictutres

Kategori: Allmänt

It's not my day today!! Så istället för att jag ska prata på om det så ger jag er lite bilder från NY.



Inspelning av person of interest..

Finaste bilden jag fått från Sverige!!











It´s a good day

Kategori: Allmänt

Här sitter jag med russinfingrar ni vet som mna får när man duchar så pass länge att huden skrynklar sig? hihi. Klockan ät strax tolv här & jag har inte gjort mycket jag, legar & dragit mig i ca 2 timmar & surfat, hahah så jävla tönting det låter oh well. Idag är en bra dag, jag är en liten glad prick & känner att allt kommer lösa sig.
 
Oh well en stor rea börjar dra ihop sig här i staterna så i går slutade det med att jag var hemma runt 23:00 för att jag & Erika bestämde oss för att shoppa loss lite, eller det var hon som shoppade mest vi hann med 3 butiker på 3 timmar, bra där.. Vi tackar Zara för vårt presentkort på 100 dollar.. Trots detta presentkort så blev det bara ett linne & en t-shirt från Zara jag håller mig till att shoppa loss på Victoria´s secret hihi. Men hörrni lyssna på detta i går när vi stod & kassan & skulle betala inne på Victoria´s secret så var det en tjej som på något sett fick ett presentkort på 500 dollar!! Fatta ni 500 dollar jag hade ju nästan dödat för det presentkortet, fatta vad mycket man kan köpa. Fatta vad mycket man kan köpa från the fashion show!! OMG...
 
Nä nu kanske det är dags att hoppa upp slänga i sin lite frukost eller ngt & ta tag i dagen?
 
 
XoXo

Ett beslut

Kategori: Allmänt

För några dagar sen gjorde jag ett val, ett svårt val som jag tänkt på länge men aldrig vetat vad, hur eller varför men jag kände att det var dags. Det var nog ett av dem tuffaste besluten jag tagit men jag var tvungen att göra det.. Jag kände att jag inte orkade mer, orkade inte med känslan längre, trots att jag känner mig så dum över att jag gjorde jag så vet jag att det är behövligt för mig & för människorna runt om kring mig ibland måste man bara stanna upp & ta en paus från allt. Det är fler beslut jag måste ta, viktiga avgörande beslut som kommer påverka mycket men som sagt jag gör det för mig själv & ingen annan.. Allt har börjat landa trots att jag känner mig dum så finns det också en känsla av lättnad. jag vet att allt kommer bli bra jag kommer hitta  tillbaka, det ska bara funka...
 
XoXo

Söndag

Kategori: Allmänt

Har precis avslutat ett Skype samtal med finaste Malin!! Gud vad jag saknar dig & vill hem till dig..
Idag ska jag åka tillbaka till NY, men eftersom jag är så lat & kände att jag ville sova länge kommer jag inte åka förens i kväll runt 7. Det är rätt skönt att komma till familjen ibland. Så denna helg har mest bestått av att ta det lugnt, vilket jag verkligen behöver med tanke på att min förkyldning inte försvunnit ännu! 
Nä nu har jag inte så mycket mer tråkigt att dela med mig av.,

Vila

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag på ett tåg påväg till pappa, det är ca 30 min tills jag ska "hem". Det känns konstigt att kalla det mitt hem för det är ju inte mitt hem! Denna helgen ska jag i alla fall bara ta det lugnt & vila, det ska bli skönt att inte behöva känna att man måste göra något bara för att man bor i NY.. Så hej landet hejdå storstaden!

XoXo

Mustigt värre

Kategori: Allmänt

Idag efter jobbet bestämde jag mig för att skutta ner till west village för att köpa lite godis & vad hittade jag där om inte lite julmust & det var ju jag tvungen att ta med mig hem & jag kan säg att den flaskan slukade jag rätt snabbt, haha men det finns fortarande mycket godis kvar här då jag jag inte har hunnit äta upp det.. Ja jag får äta skumtomtar i år med..
 
Idag trillade det in ett sms till mig som jag tro gjorde min dag, det var en av mina fina vänner som skickade sin önskelista hans päron skulle få, ja allt möjligt fanns med, typ kalsonger, fina mönstrade/randiga strumpor,ja jag vet han är lite knasig men det är ju därför jag tycker om honom. Men jag frågade honom om det inte var något han hade glömt att skriva ner på sin önskelista? Jo visst hade han glömt det viktigaste,MIG! så det fick han ju genast skriva dit, så i slutet (borde stått i början) stod det Misen i ett paket & en resa till NY så jag kan hälsa på Misen.. Hahahahahah. Ibland blir jag lite blöt i ögat för att jag bara lämnade honom hemma, men det är bara till att bita ihop & se något positivt i det hela, det är ju tur att man kan skicka sms till varandra daglligen..
 
Nä nu är det dags för mig att hoppa i sänge för att palla mitt lata arsle till jobbet imorgon...
 
 
XoXo

I just want to be pretty

Kategori: Allmänt

 
Idag har jag haft en dag för mig själv vilket har varit skönt, visserligen är det bra att ha med ett smakråd när man shoppar men kände att denna söndag är min egna dag. Så idag har dagen bestått av tvätt & shopping.. Ja, jag behövde verkligen shoppat har kännt mig nere so when I´m down I go shopping? got a problem with that? Then it´s you´r problem not mine. Men istället för att jag ska sitta här & skriva på om min dag så får ni lite bilder...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En klänning jag är lite små sugen på men inte 100% vore ju kul med lite andra färger än enbart svart..
 
Dags att hoppa i sängs..
Work hard play hard...
XoXo
 
 
 

Jippi

Kategori: Allmänt

Idag blev det till att gå lite snabbare till tåget då jag kände att jag var tvungen att sova ut längre idag, ja för jag är verkligen ingen som gillar att stiga upp på morgon.. Fick en väldans glad nyhet idag tjejen Felicia som jag träffade för ett tagsen i NY kommer få sitt visum till att studera i NY Yaaaj, fatta vad glad jag blev..

Well hostan verkar ha lättat lite idag men då menar jag lite.
Nu är de dags för mig att fortsätta åka metron & lyssna på musik
XoXo

jag & min bästa vän

Kategori: Allmänt

Nä nu fan slår jag näven i bordet, jag vill inte vara förkyld längre, jag vill inte ha en jävla hosta. Så idag efter jobbet pallade jag min lilla rumpa till  "apoteket" för att köpa hostmedicin så nu får vi hoppas att denna jävla hostan kan försviinna så jag kan börja träna. Jag vill så gärna kunna sprinag ute till våren & eftersom jag måste börja om från bröjan så blir det till att börja springa på löpband. Innan jag kan börja träna vore det ju bra om jag kunde gå i trappor utan att känna att jag typ dör för att det är så ansträngande :P haha konditionen är helt borta när man är förkyld med hosta..
Nä nu ska jag strax hoppa i säng, men först lite Elsas Värld hahaha.
 
XoXo

The City were dreams come true

Kategori: Allmänt

Måndag, första dagen i veckan, ny vecka nya möjligheter....
 
Well in order to get something you have to give something in return.
I'm done giving, because I never get anything back.
 
Som sagt det är ny vecka & nya möjligheter, allt kommer lösa sig, jag ska inte ge upp, jag har ju ändå kommit så långt att jag har flyttat hit. Jag bor ju i staden were dreams come true, I just got to belive in my self.. And here I an do what ever I want. Det finns ingen annan än jag som kan sätta hinder för mig själv.
 
 
XoXo
 

En lördag

Kategori: Allmänt

Denna lördag känns som en fredag förmodligen för att jag har jobbat, jobbar 6-4:30 alltså var jag uppe vid 03:30 fy fan aldrig mer igen. Inte nog med det men kärringen som ska vara chef är en jävla fitts rent ut sagt, inte nog med det hon är trög också, jag dör typ.. Jag måste bara ta ett djupt 
andetag detta kommer bli bra.. 

Ikväll sitter jag hemma hos min snäcka Tone, vi har lagat mat & nu kollar jag på när hon ska göra dig iordning för att gå ut & vifta på sin rumpa, själv ska jag henm & hoppa i sängen snart så jag får min sömn.


XoXo