aboutmisen.blogg.se

Mina pojkar sätter sina spår

Kategori: Allmänt

Så nu har jag sagt hej då till en av dem bättre! fy fan det är jobbigt, men mina pojkar finns kvar när jag kommer hem dem ska ju ingenstans. Vem vet jag kanske kommer hem nästa månad hahaha eller inte.  Men jag känner att pojkarna här har satt sitt spår i mig annars hade jag fan inte börjat lipa så fort jag tänker på att jag ska lämna dem. Dock finns det en av dem jag kanske borde säga hej då till men jag har varit lite off mot denna så nej det kommer inte bli ett hej då där men så är det.
 
Jag har världens finaste pojkar som får mig att skratta så att det gör ont i magen &
jag är nog som gladast när jag är med dem..
 
 

Lugn & fin

Kategori: Allmänt

Så nu är allt nerpackat förutom, Bosse, två sjalar & datorn annars har jag nog allt. Imorgon börjar resan mot Usa första stoppet blir Malmö/ Kastrup. Ska imorgon möta upp Jossan i  Malmö för en lunch/fika? jag vet inte faktiskt men träffas ska vi. Senare ska jag åka till Lomma för att säga hejdå till min morbror & hans familj. Fick just reda på att jag inte behöver sova över i kastrup utan ska sova hos fina Jossan, gud så bra, slipper vi den utgiften..
 
Fan nu ska jag säga hejdå till nästa fina kille...

A hug, a true love..

Kategori: Allmänt

Nu har jag återigen sagt hejdå till en liten pingla & denna pinglan är inte vem som helst utan det var lilla plutten Helle. Min älskade lilla vän. Hahaha vi har nog den mest roligaste/knäppaste realtionen vi kan ibland verkligen bråka som två systar haha kankse för att vi är dem två ensambarnen bladn tjejerna? jag vet inte men att bråka med dig 'r egentligen om man tänker efter rätt kul, för du är sån jävla envis liten prick så man bara vill smälla till dig ibland. Å andra sidan så vet jag att du vill smälla till mig med ibland & att du bara vill spy på mig & du jag känner samma sak. Vi är inte heller dem som kramas om vi inte setts på en vecka, det ska krävas mycket till om vi ska kramas. Det är lixom mer ah tja, läget haft det bra? lite sådär avslappnat. Men OM jag kommer sakna dig, för det kommer jag för trots att vi kan bråka, vilja så ihjäl varandra så älskar jag dig ändå snäckan & jag vet att kommer jag prata sönder mig med någon så är det dig. Du & jag = skypelove, hahah..
Vem ska du nu skämmas över hjärtat?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snart ny vecka

Kategori: Allmänt

Jaha imorgon börjar min sista vecka eller ska kanske säga dagarna, för på torsdag lyfter panet mot USA.. Är jag nervöd? ne varför skulle jag vara det? känner väl mer har jag verkligen gjort rätt? men oftast när jag tänker så så brukar det vara bra & gå åt rätt håll..
 
Gårkvällen med mina pojkat & Vera blev lika lyckad som jag trodde många skratt & en del intag av alkoholhaltiga drycker. Fy satan det kommer kännas tomt utan dessa människor. Men vad ska jag göra? jag måste göra det.
 
 
 
Massa massa kärlek.
 

Keeper?

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen hela setet men frågan är, är det en keeper?
Vågar jag detta?
 
 

A Goodbye is not for ever

Kategori: Allmänt

Fy satan i helvete vad tungt det var att säga hejdå till min sötnos Linda ikväll. Det tog en bra stund innan mina tårar sluta rinna. Jag vart tvungen att ringa ett samtal för att få stopp på dem. Höll på att brista igen när hon skickade ett mycket fint sms, åh min lilla morgongåva som jag kommer sakna dig, tur att Skype finns, Men jag kan helt ärligt så känner jag nog ingen människa som är så underbar som du, så genuint snäll & någon som alltid tänker på alla andra. Du är en bra människa & alla borde ha en vän som dig, jag kan säga att jag älskar dig av hela mitt hjärta & du kommer alltid finnas där även om jag bor på andra sidan atlanten.. I love you my little friend and morgongåva
 
 

The Old ones

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag umgåtts med det gamla paret Helle & Anton, ja nu är det inte så att dom är gamla till åldern nej dom är 24 år precis som mig. Ni skulle förstå vad jag menar om ni har träffat dem. Man brukar säga att Anton är född under 50-talet så behöver jag säga mer?
Vi har i alla fall tillbriingat kvällen med att kolla på Idol & Svenska Hollywood fruar, asså hahaha fy fan vad kul. Dem är ju helt sjukt roliga & galna, hahah sån vill jag med bli när jag flyttar till USA haha NOT..
 
Nä nu är det dags att tvätta bort kvällens anisktsmask..

latmask

Kategori: Allmänt

Ja jag är en riktig latmask. Jag har inte gjort många knop i dag heller iofs så är dagen inte slut ännu. Dock var jag en runda nere på stan hängde undan min kavaj, som kommer matcha mina byxor som jag tyvärr måste retunera då sömen är sne så byxan blir helt vriden, inte så kul.  Just nu ligger jag bara & jäser under min mysfilt i sängen & kollar project runway & jag tycker det är rätt intressant! vilket kanske är rätt bra eftersom jag fortsätter kolla på det? Nä nu ska jag kicka runt lite på nätet & se om jag hittar någor kul..
 
Kavajen...
 
Byxorna tillsammans med en...
Vit skjorta &...
 
 
Ett par riktigt snygga gubbskor, det enda som saknas nu är skorna & en snygg väska till..
 
Ciao!
 

BAAM

Kategori: Allmänt

Ledighet för kroppen

Kategori: Allmänt

Första dagen som arbetslös har gåt undan klockan är reddan 17:36 & vad har jag gjort av min dag? Ja ni inte allt för mycket, hade till & med en liten siesta fy fan vad skönt det var. Något jag har åstakommit är ju att jag har ätit upp en halv chockladkaka, heheheeeee. Kill me måste sluta vara så förbanat onyttig. Frågan är vad jag ska göra med resten av dag/kvällen... Hade velat shoppa men no money honey...
 
 
 
 
 
 

Hej mitt nya kapitel & hej arbetslösheten

Kategori: Allmänt

Jag har alltså gjort min sista dag på jobbet, vilket känns otroligt skönt då jag har känt att det inte riktigt har funkat ett bra tag & då menar jag verkligen ett bra tag. Så nu tackar jag för mig & denna låånga tid. Självklart kommer jag sakna vissa av mina kollegor, men vissa av dom kommer jag ju träffa igen om jag vill.. Well well i morgon börjar mina 2 veckor semester & sen kommer arbetslösheten vilket känns lite skrämmande men samtidigt vad ska jag göra? jag ska flytta till Usa där jag måste vänta på mitt amerikanska personnummer innan jag får börja jobba, så jag ska nog bara slappa, mysa med min vovve & ta det lugnt något jag verkligen behöver göra, vila upp min stackars kropp. Hur har jag nu firat detta då?, jo jag har ätit knäckemacka & kollat på film, bättre kan det ju inte bli eller? Nä nu ska jag gå & göra något annat med min ledighet...
 
 

En onsdagskväll

Kategori: Allmänt

Igår var det middag med jobbet vilket slutade med en utgång på 1902, så långt hem hade jag inte haha. Ja att gå ut & dansa en onsdagskväll/natt sätter sina spå såhär på en torsdag. Så om jag fått många knop gjorda idag? eh nä men ska strax gå ner till tvättsugan & slänga in lite tvätt & sen så måste jag laga mat tills imorgon ..Suck.
 
Här kommer i alla fall lite bilder från i går..
4 krogar
 
Gänget som valde att fira en sista kväll med mig..
 
Det lilla gänger som också slog klackarna i taket ..
 
Tack alla finisar som var med i gårkväll..

Time to say goodbye

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en ledig dag & jag har fakriskt inte gjort många knop, mer än att typ hämta aket & lämnat matlistan på resturangen vi ska äta på ikväll. Japp ikväll blir det middag på 4krogar vid sjön med gänget från jobbet, Ja det är nu dags att säga Hej då till mig, jag har kämpat på där ute i 5 1/2 år så det är verkligen dax att tacka för mig. Dock har jag 3 arbetsdagar kvar men en middag sitter ju aldrig fel.. Dock kommer jag sakna mina kollegor som har jobbat med mig på golvet då vi är som en liten familj, men sånt är livet. Tur att facebook finns haha.
 
Så ikväll httar ni mig med ett gäng störiga människor på stan..
 
 

Keep calm and..

Kategori: Allmänt

Måndagskväll vilket innebär att det bara är 4 arbetsdagar kvar på jobbet, så jävla gött. Ikväll ha jag hängt med min vän Helle. Vi har snackat massa skit & ibland är hon klok men oftast inte hahah.
Dock har ungen en tavla jag vill ha... Ska nog sno den, varför köpa en egen lixom?
 
 
 
Dagens outfit,, In love
 

Sista veckan

Kategori: Allmänt

Medans jag väntar på att gröten ska bli klar så tänkte jag skriva ett snabbt inlägg.
Denna veckan är min sista vecka på jobbet vilket känns så jävla skönt, ska bli rirkigt nice att slippa gå dit mer.
Visst jag har haft bra stunder men det är väl tack vare mina kollegor som jobbat med mig golvet.
Så som sagt sista veckan på jobbet vad kan gå fel?
 
 

Slut

Kategori: Allmänt

Söndag, veckans sista dag, slutet på veckan! Jag ska strax hoppa i säng & jag är evigt tacksam över att jag har klarat av denna dag & att den inte har varit dålig som dom andra dagarna..
Tackar för en super bra avskedsfest i går, & att vissa har talat om för mig vad jag gjorde igår, tur att jag var glad i alla fall.. Tackar & bockar för mig

Lycka

Kategori: Allmänt

Gårkvällen blev lyckad jag är evigt tacksam för dom vännerna som ville dela denna kväll med mig. Jag fick många fina avskedpaket i form av massa gotte. Men istället för att jag ska skriva hur mycket jag fick i mig i går eller hur dåligt jag seriöst mår så kommer ni få lite bilder..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta får räcka...
 

Godmorgon

Kategori: Allmänt

TGIF

Kategori: Allmänt

Ja men det tackar vi för att det är fredag alltså. Frågan är bara vad man ska hitta på idag? Har varit en vända nere på stan, sjukt mycket folk men kanske inte så konstigt när det är Karl-Oskar dagarna! Vilket innebär att det blir en massa fest i stan i helgen & jag funderar starkt på att hänga med grabbarna ikväll, kan bara inte bestämma mig om jag orkar! Vet att jag inte orkar laga mat men jag måste ju äta frågan är vad ska jag äta?..

Botten is nådd..

Kategori: Allmänt

Det är tredje gången nu jag sitter här & försöker skriva, men jag kan inte publicera det jag skriver. När det kommer till mina känslor & hur jag mår har jag svårt att berätta för någon, jag har lixom valt att inte prata om mig själv på det sättet, vilket inte alltid är så bra, man ska prata man ska inte ta allt, man ska inte hålla det inom sig. Men vad gör man när man känner att man inte har någon att prata med? någon man lite på?.. Jag vet bara att jag inte orkar mer, jag orkar inte må så här. Min botten är nådd & jag har kommit längt ner, frågan är hur jag ska ta mig upp?...
Bäst att ta ett löp & rensa tankarna...

Hultan

Kategori: Allmänt

Denna onsdagskväll spenderas i Hultsfred hos Vera, min bättre hälft, en människa som får mig att må bra, någon som får mig att glömma allt dåligt en tjej som alltid får mig alltid att le & får mig att skratta så att det gör ont i magen.
Idag fick hon äran att klippa av mig håret & det blev en bit ska jag säga er haha har lite ångest nu så här i efterhand. Mitt hår hade ju blivit så långt men men det växer ju ut igen..
Att kolla på när Vera ska packa in för Grekland är ett nöje i sin egna klass, jag bara älskar att säga ja eller nej i detta läget. Jag borde verkligen bli stylist eller något, att antingen få rata kläderna eller bara absolut det där totalt awesome...

Min bättre mongo halva

Kategori: Allmänt

Jaha då sitter vi här igen, jag har inte så mycket att berätta för er mer än att ikväll håller Hanna mig sällskap igen, det hurrar vi för. Är rätt skönt att ha någon här ibland, någon man kna prata med, gråta med, kramas med & allt annat. I går var vi jävligt nyttiga ska ni veta vi eller jag lagade till en god fruktsallad, dock var vi lite kräsna så vissa frukter hamnade i egna skålar hahha. Idag är vi inte så nyttiga utan vi ska strax kolla film & trycka i oss godis i mängder, hej du långa natt jag kommer inte somna...
 
 
 
 
Dessa trillade ner hos mig ikväll :) Keepers :)