aboutmisen.blogg.se

Tidig morgon

Kategori:

Kill me! Klockan är strax efter 8 & jag är redan på jobbet. Bara att bita ihop & le det är Valborg idag vilket innebär att jag ska få dricka öl! Tjoohoo!!

https://cdn3.cdnme.se/4115763/7-3/pic_517f622cddf2b31dd8ac95ba.jpg" class="image">

Minime

Kategori: Allmänt

Allt var så lätt när man var lite, jag förstår inte att man ville bli stor.
Man behövde inte fixa eller ha koll på saker.
 
 
 
 
 
Puss & Kram

Färg

Kategori:

Fullt upp!

Kategori: Allmänt

Tjabba!
Dåligt med uppdateringar idag men jag har haft fullt upp. Lämnade Växjö redan vid halv 8 idag på morgonen för att bege mig hemåt till skogen för att gå till tandläkaren, morr. Ja jag vet att jag borde fluxa, använda tandtråd & att min piercing är inte bra att ha, men so whaat låt min piercing va.. Eftersom jag var hemma i skogarna måste man ju hälsa på alla som är hemma vilket tog typ halva dagen så jag var inte i växjö igen förens kl 3 typ haha. När jag väl kom hem så var det till att shoppa & handla mat. Inte nog med det så begav jag mig till gymmet, men fan skulle ha tränat senare på kvällen, det var så mycket folk där då kan man inte riktigt träna känner jag. Sen har jag aldrig förstått på mig killar som tränar, asså dom tränar enabrt armar & rygg. Asså vem vill ha en kille som ser ut som en strut? Inte jag i alla fall.
 
Här kommer i alla fall en bild på mitt fina smycka jag köpte idag.
Passar mig som älskar skor...
 
Puss & Kram

Mat

Kategori: Allmänt

Har precis tro det eller ej lagat mat på min lediga dag, det är nämligen något jag inte brukar göra. Jag brukar oftast äta frukost, något lätt som pasta & sen macka eller flingor på kvällen. Men idag blev det mat två gånger haha inte illa av mig ändå. Haha Iofs så brukar det bara bli ett riktogt mål om dagen då jag är hemma sen & alltid ska träna.  Resterande tid av denna dag kommer bli lugn kommer slänga mig i soffan & baar chilla. 
Och vet ni det där med att Gud skulle älska mig, glöm det det regnar här just nu. Tack, tack så jävla mycket..
 
Puss & Kram

Love it

Kategori: Allmänt

Jag verkligen älskar att vara ledig, bara få slappa & ta dagen som den kommer, just love it. Just nu sitter jag bara i sängen med min nya favorit filt, men strax måste jag springa ner till tvättstugan för att hänga up tvätten, så något vettigt göe jag i alla fall. Idag ska jag förhoppningsvis få upp min hylla som står & dammar i ett hörn. Tackar Alex som är så snäll & ställer upp på att hjälpa mig med detta då jag själv inte alls är händig & jag tänker inte börja bli det nu heller..
 
Puss & Kram

Gud finns...

Kategori: Allmänt

Att få ligga i sängen & dra sig mitt i veckan är vardags lyx, att slipppa behöva stressa upp för att gå till jobbet, bara få njuta. Jag tror också att på något plan måste Gud älska mig, det slår aldrig fel att solen nästan alltid skiner när jag är ledig, så ja Gud borde nog finnas där uppe någonstans tror jag.  Nä nu ska jag trycka i mig lite frulle, sen kolla någon dålig såpa, lyfta på röven & ta mitt arsle till gymmet..
 
Puss & Kram

Finns inget dåligt väder bara dålig inställning.

Kategori:

Skiter i allt som har med regn idag! Har blommiga byxor & favorit skorna på mig! Inte nog med det jag trycker i mig glass! Underbara tisdag!

Svullar

Kategori: Allmänt

Detta är fan inte okej, som jag svullar idag också & hej vad det syntes på vågen. Måste verkligen sluta & hålla mig till en gång i veckan hur svårt kan det va? I går var det två små ostbågs påsar två brukar cola, lakris, en halv snikers & en halv pizza.. Fatta att jag var tvungen att trycka i mig alla ostbågar i går & mina två burlar cola för att jag skulle orka gå till gymmet  haha. Idag blev ju inte bättre, varit bitter hela dagen typ, ätid godis, banan, en kaka & resten av pizzan =/ plus att jag nu sitter & äter upp mina chockladbollar :P OMG kill me, nästan så jag borde träna imorgon med men det hinns inte med för jag ska umgås med min fina Linda :)
 
Nä nu ska jag äta upp mina lakris bita! heelt sjukt vad fan hände i lördags?
 
Puss & kram

Dum idé

Kategori:

Nä här kan jag inte ligga hela dagen! dax att ta sig i kragen & köra ett pass på gymmet kanske? Tycker det låter som en jobbig idé men jag måste.

Underbart

Kategori: Allmänt

Hon är äntligen hemma min fin fina Mia som jag har saknat henne, det var helt underbart att få träffa henne & hennes lilla prinsessa på 4 år, jag har aldrig sett en unge tycka om att leka ute som hon gör, sötunge. 
 
Ja ni kanske undrar hur min träning gick i dag, den gick grymt bra, 30 min löpning 25 min styrka & 30 min på crosstrainern! nöjd är jag & svettigt var det! Det värsta med denna dag är att vädret har varit kasst en jävla massa blåst hur kul är det? håret blir ju helt Cp & äckligt. 
 
Jag kan verkligen inte klaga på denna helg, underbar fredag, morgondagen kommer bjuda på en massa trevligheter, Stina kommer till staden med sin nya kille, här ska det plågas lite ;) haha. Det ska drickas vin med massa fina sötnosar, kan jag klaga? eh nä.. Jag har det bra just nu!
 
Svettig tjej efter ett riktigt fint träningspass...
 
Blåsigt värre...
 
Puss & Kram

Godmorgon

Kategori:

Ligger är fint i sängen & drar mig lite himla skönt! Mindre skönt var det att få ett sms kl 07:15 av att Alexander skickar två sms där det står jag har fixat vodka nu för att två sekunder senare skriva fan fel Maria.
Jävla unge säger jag bara. I vilket fall som helst ska strax ta min feta rumpa till gymmet & träna lite idag! Dock har jag tappat min motivation till träningen så jag tvingar mig dit helt enkelt! Så lika bra att hoppa i träningskläderna & bränna lite kalorier...

Puss & Kram

Dagens: Torsdag

Kategori: Allmänt

 
 
Puss & Kram

Onsdag

Kategori: Allmänt

Har äntligen satt mig ner nu & ska snart slänga i mig lite mat, detta innebär också att jag sket i gymmet idag men jag kände inte för att stressa ihjäl mig idag igen då magen börjar göra ont igen. Denna onsdag har rullat på fint, hade en super kund tidigt på morgonen idag som köpte 12 st plagg från jeansavdelningen, är jag grym eller är jag grym? Det gav mig en kick i alla fall & ett bevis på att jag faktiskt kan.
 
Imorgon komme äntligen min favorit tjej hem till Sverige på besök! åh jag bara måste måste träffa henne. Som jag saknat henne..
 
Puss & Kram

Operation

Kategori:

Operation töja ut nya skor! Mina fina blåa skor från USA får äran att skydda mina små fossingar. Jag blev kär i dom så fort jag såg dom, så självklart fick som följa med hem!

Just chilli´n

Kategori: Allmänt

Tisdagar är veckans värsta dagar. När jag var liten tyckte jag alltid att torsdagar var veckans sämsta dag för att då fanns det inget bra på tv:n. I vilket fall som helst så har denna tisdagen flytit på, jag har jobbar 8- 18:15 morr hatar det men jag har inte så mycket att säga till om. När jag kom hem så snörade jag på min löparskorna för att jag tänkte jag skulle springa min korta runda idag, eftersom jag sprang runt sjön i går. Det gick sådär då jag fick ont i benen, men lite träning är bättre än ingen träning alls, imorgon blir det gymmet.
 
Men det bästa med denna kväll är att jag kommer få hoppa ner i en nybäddad säng, dock helt ensam men men, & imorgon kommer jag få så jävla god mat till lunch då jag ikväll har gett mig på att laga en maträtt jag aldrig lagat innen & jag tro det kommer smaka gott. Jag har redan tjuv smakat hihi..
 
Puss & Kram!
 
 

Måndag

Kategori: Allmänt

Ja veckan första dag viket innebär att imorgon är det Tisdag vilket innebär att jag ska börja l 8:00 imorgon vilket innebär att klockan ringer kl 5:30, borde genast hoppa i säng men nä. Varför ska jag sova? överskattat!
 
Trots att det är måndag så har dagen beståttav en jävla massa skratt, jag har skrattat så mycket att jag har börjat gråta & nästan kissat på mig. Ett gott skratt förlänger livet så jag kommer leva länge! Men inte nog med detta, idag fick jag (vi) kläder från jobbet helt gratis från märket Catwalk88. Det är nog inte så många som känner till det, men det är ett märke från Kina (om jag inte minns fel). Det är tack vare vår fina inköpschef Håkan (the man) som har sett till att vi fått in detta mer annorlunda märke, vilket jag gillar det ger hela jeansavdelningen en liten klick i tillvaron, haha. Håkan är en sjukt grym man från skåne som har jobbat i Kina & med produktion på Gina Tricot, ja & nu har han hamnat hos oss ute i kosta, helt sinnes sjukt. Men Håkan är som sagt grym & kan sin sak.
 
Catwalk88. Dessa rosa skor kommer bli dom ända jag
kommer äga.
 
Man kan inte annat än att älska henne. Anny is the shit
 
Söt tjej som gillar jorsgubbssylt? 
 
Puss & Kram

Godis är gotte

Kategori: Allmänt

Oh My GOD!! 
Sitter här med resterande godisar som finns kvar i godsipåsen som jag köpte i går. Sjukt gott. Det är förjävligt att ha den där veckan, man blir så jäcla sugen på typ ALLT..
 
Mer än så har jag inte att säga.

 

lördagsgodis

Kategori: Allmänt

Med handen i min godispåse säger jag tack & hej.
Ni hittar mig i min soffa med den fetaste godispåsen ever!

Puss & Kram

<3

Kategori: Allmänt

Har inte så mycket mer att säga än att jag har världens finaste vän som kom hem med ett fint paket till mig fån London. Det är så att det är ett par fina trorsor från Voctoria´s secret. Killar vet ni inte vad ni ska köpa till era tjejer? underkläder från VS går ALLTID HEM!!..
 
 
 
Puss & Kram
 
 

Ett värde av NOLL

Kategori: Allmänt

Ibland blir man bara sådär irriterad på vissa människor som är så där riktigt störda i huvudet. Vad fan tänker ni med? varför måste jag ha fått lära känna er! Snäll gå & dö eller något. Jag blir bara irriterad av att ni finns där, facebook. instagram ja you name it....
Ja dessa människor vet jag att jag borde bara slänga ut & det är exakt vad jag tänker göra är så jävla trött på att folk ska tro att dom ska få behandla mig hur fan dom vill. Nej det är slut nu.. Jag har fått nog.
 
 
 
 

Utmattad

Kategori: Allmänt

Jag är så trött & utmattad av min träning 30 min löpning 25 min styrka & slutligen 30 min på crosstrainern! jag orkar knappt gå ner till tvättstugan, va fan skulle jag tvätta idag om?
 
Jag tror bestämt att jag inte ska göra så mycket mer idag än att sitta här i min soffa under min nya filt som är sjukt mysig & bara mysa...
 
Detta var det enda som fick stanna kvar från Hm!
Just love it...
 
Puss & Kram
 

Latmask

Kategori:

Jag tackar vädergudarna att det är grått ute idag, för då behöver jag inte ha dåligt samvete av att ligga kvar i sängen idag! Fast jag vet att jag måste ner på gymmet en sväng & svettas så jag blir av med mina kilon som ska bort!

Nu ska jag fortsätta att lata mig en stund till...

Puss & Kram

Skulle inte klaga

Kategori: Allmänt

Om det snart skulle bli vår så jag kan få klä mig i alla fina kläder som finns att gotta ner sig i..
 
Hur i helvete ska jag kunna bli student när jag älskar att shoppa? FAN FAN FAN! Idag kom ett paket från Hm med massa gobitar (hoppas allt sitter bra). Inte nog med detta, nu har Helle (hennes kompis egentligen) visat upp en sjukt snygg outfit från Gina tricot med shorts & kavaj som jag VILL HA.t :( KILL ME!! Inte nog med detta så MÅSTE JAG HA ETT PAR LACK SKOR! ETT MÅSTE..

 
 I`m in lööv
 
Puss & Kram

Fullspäckad

Kategori: Allmänt

Gud vilken dag, nu har jag äntligen fått sätta mig ner, fan kom på att jag snart måste upp igen då jag glömde borsta tändera, den är jobbig.
 
Dagen har spenderats med min fina Ida & lilla pyret, som vanligt när jag kommer så nannar han fint. Han tänker nog fan nu kommer den där jobbiga Mia, lika bra att sova så jag slipper henne ;) haha nää. Han är en go & glad liten kille. Vi började med att strosa runt på Ikea & självklart fick jag med mig lite smått & gott hem, denna gång glömde jag inte min magnettavla som jag faktiskt skulle ha sist jag var på där. Fick även med mig nya gardiner hem, en ny hylla som ska upp så mina skor slipper stå på golvet. Dock saka jag meddela att mammas gardiner fick åka upp i fönstret då jag glömde bort att jag köpte gardiner. 
 
Nä nu kommer jag inte på vad jag mer ska skriva faktiskt.. Så jag ger er lite bilder.
 
 
 
Trötta ben
 
 
Puss & Kram

Tummen upp

Kategori:

Ska strax bege mig för att hälsa på min fina vän Ida & hennes lilla (stora) Theo! Men innan dess måste jag göra något man ALLTID MÅSTE göra när man är hemma äta en chockladboll från Fenix! That is so awesome!

The game

Kategori:

Asså nu är det såhär killen jag träffade i lördags är en riktigt munsbit, jag har hand nummer han har mitt! Men hur länge ska man vänta? Hur länge ska jag vänta innan jag ska höra av mig! Ska jag höra av mig ens? Eller ska jag sitta här & vänta på att han ska höra av sig? Jag är jätte dålig på detta & avskyr spelet som alltid ska spelas! Men snälla kan någon ge mig råd! Fan så illa är det väl ändå inte om jag hör av mig?

Puss & kram

Förlåt

Kategori:

Förlåt att jag inte skrev något inlägg igår men jag hade fullt upp! Efter jobbet var det bara att hoppa i träningskläderna för att skutta bort till gymmet & bli fit. När jag väl kom hem fick jag för mig att jag skulle städa min garderob, vilket gick hyffsat bra! Har fått undan lite lådor som stått framme sen jag flyttade in haha, det var två år sen.

Ikväll blir det en lugn kväll hemma hos mamma då jag imorgon ska åka & hälsa på Ida & min lilla prins Theo da man!!

Puss & kram

Söndag

Kategori: Allmänt

Vadå fail upptäckte nu att inlägget som jag skrev i går publicerades aldrig, sjukt dålig stil.
Kvällen blev mer än lyckad i går, haha jag är en sjukt nöjd tjej idag kan jag ju säga. Vi började på föfest hos Malins kompis, där det framåt tolv snåret började urata så begav oss till Campus för att fortsätta vårt festande, men någonstans påvägen var det någon som föll rakt in i min radier så jag tappade bort tjejerna. Mer detaljer tänkter jag inte ge er, a girl never kiss and tell....
 
 
 
 
 
Puss & kram

Rast

Kategori:

OMG mitt huvud bara snurrar sönder! & jag har bara gjort första delen av högskoleprovet! Kill me! Men det är bara för mig att fortsätta kämpa & ge mig fan på att. Det är jag mot klockan!

Tack alla fina för att ni tror på mig!

Panik

Kategori: Allmänt

Jag ska strax sätte i gång med repetition av matten, men först måste jag bara springa bort till affären för att köpa hem lite frallor & yoggi. Min dag har vari fullspäckad vilket har gett mig lite ångest med tanke på att högskoleprovet ska göras imorgon..
Nej jag kan inte sitta här mer, ska ta ett djupt andetag, lugna ner mig, köpa mina frallor komma hem & sätta mig i lugn & ro & räkna lite sen får det va, bara ta det lugnt & hoppas på det bästa..
 
 
Puss & Kram
 

Iväntan

Kategori:

Såhär kul är det att vänta på att få tvätta bilen. Plus att jag inte har en aning om hur det fungerar hehe

Fredag

Kategori:

Jag är ledig & är uppe alldeles för tidigt! eller uppe & uppe är jag inte offer kvar i sängen & drar mig, men upp måste jag snart! Idag är det dax igen att sätta sig i frisörstolen & bli fin. Jag har nog världens bästa frisör hon är så härlig och go! Må hända att dom är typ dyrast i stan men FUCK vad nöjd jag blir! Hur fan ska jag göra när jag blir student bara?

Nä upp & hoppa nu.
Puss & kram

True friendship never ends! eller?

Kategori: Allmänt

Jag har funderat kring detta med vänskap länge, jag vet att jag kanske inte borde skriva om det men jag känner att jag måste lätta på hjärtat, jag måste får skriva av mig då jag egentligen inte riktigt har någon jag kan prata med om detta. Suck
 
Vännskap har alltid varit viktig för mig, viktigar än att ha kille, viktigare än min familj, kan man väl säga. Jag vet att jag kanske inte alltid gjort dom smartaste valen i livet & kanske inte alltid varit den bästa kompisen, men jag har alltid försökt gott göra mig, men man kan inte alltid krusa för någon för att det ska bli bra. Jag har kanske "kastat" bort vänner som jag inser nu hade varit värda att hålla kvar & tyvärr hållt kvar vänner som inte förtjännar min vänskap.
 
Vad vill jag nu komma med detta? jag vet inte, jag vet bara att jag inte vill vara någons andrahandsval, för mina vänner är & kommer alltid vara mitt förstahandsval. Det finns inte en jävel som kan ändra på det speciellt inte en kille. Jag kommer aldrig sitta ihop med någon, aldrig låta någon bestämma över mig. Jag måste få ha min egana tid & få vara mig själv, kan inte en människa ge mig det så är hen inte vär det. Vissa tjejer & killar borde tänka på det. Jag måste också tänka på att vänner som inte ger mig något & som jag faktiskt inte tycker beter sig något vidare bra i alla lägen måste jag dumpa & säga bye bye till. Sånna människor finns tyvärr i min närhet så till er säger jag hej då, det är dig det är fel på inte mig.
 
Så nej jag har bestämt mig & jag har sagt till mina vänner blir jag en toffel så sätt gärna ett skott i huvudet på mig, det är de sista jag vill bli. Men jag har en känsla av att jag kommer gå min egna väg & göra det jag vill vad som än händer. Jag står kvar vid mitt ord att jag faktist älskar mina vänner men jag måste sluta älska dom för mycket.'
 
Puss & Kram
 
 
 

Gästbloggare

Kategori: Allmänt

Yo! Whaddup my friends?
Mitt namn är Bosse the bear! (Bosse björn) bor med Misen & måste leve med hennes dumheter.
Jag är ingen blogglover så detta att skriva ett inlägg vet jag inte om det är min grej men jag kan ge det ett försök. Hon ser ju faktist inte att jag tagit beslag på hennes dator, blir lite som en bloggrape kanske ? lite som en facerape på facebook, ah ni fattar grejen.
 
Jag är en skön snubbe i mina bästa år, mitt liv går ut på att göra Misens liv så jävligt som möjligt, precis som hon gör mitt. Vi ska ju inte ens gå in på vad jag tycker om hennes töntiga vänner, asså jag har inte varit med om något värre. Dom typ tar död på mig, deras fnittrande, deras gnällande över ena killen hit & dit. Kan inte någon bara sätta ett skott i huvudet på mig nästa gång dom är här. Jag vill ha mitt persenal space lixom vad är det dom inte fattar. Just det som är tjejer I forgot that. Jag vill inte ens nämna killarna som hon låter komma in genom dörren, vad tänkte hon med? inte kuken i alla fall för det har hon ingen (vad jag vet), menar dom är riktiga losers. Det värsta är ju att dom ska börja fjäska för mig med bara för att dom vet att man måste bli godkänd av mig innan någon får komma innanför "skalet" så att säga. Det värsta jag vet är när hon bara dragit hem någon utan att fråga om jag tycker det är okej, men vad ska jag göra jag är bara en björn som bor här. En sak till jag inte gillar är när hon ska gnälla på mig att jag festar för mycket, give me a break, you just live once. Men trots att hon gnäller & tjatar på mig så har vi jävligt kul ihop & jag vet ju att ingen loser kan ta henne i från mig, då hon alltid är på min sida så jag kan egentligen göra vad fan jag vill mot idioterna som kommer...Tjejer..
 
peace out bro

Glass

Kategori: Allmänt

Asså när solen skiner så fint & det faktiskt är varmt i solen har man ju bara lust att äta en massa massa glass med massa massa maränger,strössel, sitta ute & njuta riktikt duktigt.
 
Dagens mysoutfit.
Ursäkta röran bakom, men jag har mysdag...
 
 
Puss & Kram
 

Har inte tid

Kategori: Allmänt

Ingen bra dag att plugga på då mitt huvud bara snurrar & mår illa. Jag har inte tid med en utbränd kropp just nu. Jag har träning & högskoleprovet på gång. Har inte tid med något annat.
Så nu har jag tagit en paus & hoppas på att jag kan fortsätta med allt viktigt nu.

Ledighet

Kategori: Allmänt

Äntligen är min lediga dag här! Men den kommer ändå enbart bestå av en runda till gymmet & pluggande av matte. Säkerligen kommer dom ta bort mattedelen bara för att jag verkligen har tränat på det, vore så typiskt! 
Att vara ledig i veckan är rena lyxen faktiskt, att bara kunna få ligga i sängen en liten stund, bara få dra sig & inte behöva stressa, det är så jävla skönt!
 
Nä nu måste jag sparka i gång dagen med ett träningspass på gymmet..

Löv is in the air...NOT

Kategori: Allmänt

Mycket bra dag på jobbet idag! en bild säger mer en tusen ord! & nej hålla mig borta från fikat kunde jag inte :(.. Tur att jag tränade idag.
 
 
Detta är mitt lilla mongo Annay.
Anny är 20 vårar än så länge. Hennes passion i livet är hårdrock (sämst evver), äta chips dricka öl & umgås med hennes vän Olivia.
Hennes humor är i nivån med en 5-åring alltså kiss & bajs.
I övrigt är hon en väldigt snäll & glad tjej som har lite konstiga saker för sig.
 
Detta är inte bra! ska gå & ha fortsätta ha ångest nu!

Det ha gått för långt

Kategori:

Alldeles för långt när man drömmer om sitt yrke!
Det har blivit alldeles för mycket jeans den senaste tiden.

Oh hell no

Kategori: Allmänt

En pizza skulle sitta fint, en kebabtallrik, en subway, en cola, kanelbullar en påse godis, fan jag kan inte tänka på något annat. Vad har jag gett mig in på? att enbart äta godis på lördagar, hur kommer detta gå? Jag ska fan klara detta, jag ska ner mina extra kilon hehe. Jag skiter fullständigt vad folk säger, det är min kropp & JAG ska vara  nöjd, inte du, inte han eller hon utan jag!. För jag inte nöjd med min kropp, med min självkänsla så tro mig det lyser  igenom, mer än vad man tror. Det spelar ingen roll hur ofta man kan få höra nej men du är fin, men nej du är perfekt. Det gäller att man själv tycker det..
 
Nu ska vi se vad jag kan rota fram som inte är onyttigt förmodligen inget....

En måndag som har känts som en söndag

Kategori: Allmänt

Damn! denna dag har inte känts som en måndag utan som en söndag, men kanske inte så konstigt när jag bara har jobbat 9-17 idag. Dagen har gått fort då det har varit mycket att göra på jobbet vilket alltid är trevligt. Efter jobbet skuttade jag bort till gymmet för att bli lite biff, gick sådär vill jag säga haha.
 
Nä nu ska jag fortsätta kolla in revenge..