aboutmisen.blogg.se

My liver needs a break...Not me but my liver.

Kategori: Allmänt

Japp Jag har nu gjort det två kvällar i rad, jag har stannat hemma & inte tagit på mig klackarna för att gå ut, jag är ändå lite stolt över mig, levern behöver ju vila lite. Så idag har dagen bestått av att inte göra ett smack, vilket kan vara skönt men nu sähär på kvällskvisten är jag lite uttråkad vilket är mindre men får väl bli ett till avsnitt av orange is the new black antar jag,eller suits kanske, ja jag är sugen på att se välklädda män, gosh blir ju knäsvag bara av tanke, tänk er en snygg välklädd man i kostym ja det kan inte bli bättre.
 Ja Felicia jag vill ha en snygg man som klär sig snygg & som passar jävligt bra i kostym är det uppfattat? du vet vad ditt jobb är nu ;)..
 
Nä dags att slå på en serie nu.. Istället för att jag skriver en massa om mina senaste utgångar får ni lite bilder.
 
 
 
Sunday funday
 
 
 
 
 
 
 
 
Loco monday at the beach
 
Bringing sexy back ;)
 
 
 
 
XoXo
 
 
 
 

H&M Global Flagship store

Kategori: Allmänt

I går var det H&Ms press party on 5 Ave & yes I was working, det var så kul men på ett sätt var det lite overwhelming för det var så mycket folk & jag visste inte alla gåmger vart jag skulle ta vägen, haha tänk er en liten förrvirad tjej gå runt där inne bland alla dess snygga männiksor, helt sjukt.. Men vad ska jag börja? vi börjar med catering servitörerna FY HELVETE VAD SNYGGA!! asså jag blev lite knäsvag kan jag säga, alla var typ modeller så ja ni vet ju snygga dem var. Sen var det ju lite kändisar också som en av dem äldre damerna från The real houswifes of New jersey, Olivia Wilde, Nicky Hilton,  missade Ashley Benson, sen så var tydligen the former miss america där, & säkerligen mer kändisar som jag missade, det ryktades om att Sarah Jessica Parker var där men henne såg jag inte. Eftersom jag jobbade under eventet så blev det inga bilder tagna men jag ska se om jag kan få tag på några åt er..
 
Men nu måste jag hoppa i säng fpr imorgon är det på riktig, imorgon öppnar the H&M Global flagship store on 5 ave..
 
 
 
 
 
 
XoXo
 

Så much fun

Kategori: Allmänt

Så vad har jag haft för mig den senaste tiden? hahaha ja vad tror ni? behöver ni ens fråga? eh nä, jag har jobbat & festa, denna veckan har det blivit duktigt med det & i morgon ska jag & Fishy fira att det kommer bli en underbart awesome vecka, hur jävla fint är inte det? Men jag ska nog ta det lite lignt med Champisen. Hur som idag sitter jag här som en riktigt hjälte, det är svinvarmt i rummet då jag inte ha någon AC & aah, hade kul i går mindre kul idag. Vi började på ett ställe som hette Gilded Lily ett väldigt litet ställe men det var riktigt bra, champange flaskorna kom in hela tiden, efter det så stötte vi på fortografen från Gilded Lily som tog oss till the Standard. Upp i hissen så slänger jag ur mig, fan det luktar ju klor, båda kollar på mig & säger ja men dem har en pool. HALLÅ EN POOL INNE PÅ DANSGOLVET, ja ni vet vart ni hittade mig i gårkväll & det var i poolen.
 
 
 
så snygg var jag innan vi gick in på The standard.
 
 
 
2 Fransmän asså?
Cray cray
Happy girl
 
 
Så bra mådde jag när jag vaknade idag.
 
 
 
 

Tuff tuff

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget tillbaka till NYC & regnet bara öser ner utanför fönstret. Ska bli  skönt att komma tillbaka till allt! Men jag ska verkligen inte klaga, det är skönt att komma hem till lugnet i bland & bli bortskämd med mat, inte nog med det fick en ny mobil idag med hur jävla nice är inte det? En helt ny iPhone, lyckligare tjej får man leta efter. Så blir fast här i 2 år till hur jävla nice är inte det lixom? Awesome.. Dock finns det en liten sak jag kan gnälla på & det är att hunden där hemma lyckads bita sönder mina favorit skor!! Tack hunden tack.


XoXo

När hjärnan inte funkar

Kategori: Allmänt

Att få vara ute i lugnet kan vara rätt skönt att bara få vila lite plus att jag jag har min galna hund här med. Opps råkade visst ta hennes sida i sängen så gissa vem som sov  nästan på mig i natt?.. Hur som helst haha måste berätta någo som är rätt knäppt, innan jag åkte till jobbet i går morse så skulle jag packa ner det sista i väskan ni ska också veta att klockan var 4 på morgonen. Tänkte packa med mig ett extra par skor eftersom det skulle börja regna så jag tänkte ah men jag tar mina converse hahah jo tack ett par converse fick jag med mig men haha två helt olika färger  & båda högerfötterna fick jag med mig.. Orkar inte med mig själv ibland.
 
 
XoXp